Šeimai pigiausia keliauti su TEZ TOUR

Tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR atkreipia su šeima poilsiauti planuojančių žmonių dėmesį - keliaujant su vaikais, kainų skirtumas, lyginant su kitų Lietuvoje veikiančių kelionių organizatorių teikiamais pasiūlymais,  gali siekti nuo kelių šimtų iki 1000 litų keliaujančiųjų su TEZ TOUR naudai.

„Nuolat rūpinamės, kad mūsų klientai gautų kokybišką produktą už jį atitinkančią kainą, tačiau ypač didelį dėmesį skiriame šeimų poilsiui su vaikais“, - teigė TEZ TOUR rinkodaros vadovė Irma Korsakaitė. - Neabejotinai, pirmiausia vadovaujamės saugumo ir patikimumo kriterijais, tačiau norėdami sudaryti žmonėms palankesnes galimybes poilsiauti svetur, nuolat peržiūrime ir savo kainodaros politiką, kad galėtume drąsiai teigti - TEZ TOUR siūlo pigiausią poilsį su vaikais.“

Tarptautinio kelionių organizatoriaus atstovai džiaugiasi, kad dėl jų kompanijos lankstumo ir galimybių pasiūlyti konkurencingas kainas šeimoms, keliaujančiųjų su vaikais susidomėjimas nuolat auga.

„Šiuo metu suaugusieji aktyviai domisi kelionėmis, kurios būtų įdomios ir naudingos jų vaikams, išvykusiems pailsėti kartu su tėvais žiemos atostogų metu“, - sakė I. Korsakaitė - Jiems rekomenduojame keliones įsigyti iš anksto, kol yra platus viešbučių bei kelionės laiko pasirinkimas.“

Atsižvelgiant į statistinius duomenis, tiek šiais metais, tiek pernai su TEZ TOUR keliavo vidutiniškai 30 proc. šeimų su vaikais - daugiausiai iš jų (37 proc.) rinkosi Turkijos kurortus, nemaža dalis vyko į Egiptą (32 proc.), o šiek tiek mažiau - į Graikiją (25 proc.) bei Ispaniją (22 proc.).

Ne vienodą keliaujančiųjų pasiskirstymą tarp krypčių lemia ir pačių šalių pastangos, vystant turizmą ir skatinant viešbučių adaptavimą, kad jie būtų pritaikyti poilsiui su vaikais.

„Pavyzdžiui, Turkijos ir Egipto kurortuose gausu viešbučių, kurių teritorijose yra įrengti specialūs pramogų parkai vaikams, organizuojami mini klubai, vaikų diskotekos, sudaromi net specialūs meniu“, - pasakojo I. Korsakaitė. Dėmesys vaikams skiriamas ir kitose šalyse, tiesiog kai kur viešbučių teritorijos yra šiek tiek mažesnės ir ne taip gerai išplėtota į vaikus orientuota viešbučių vidinė infrastruktūra. 

Pratęsus TEZ TOUR Lietuva strateginio bendradarbiavimo sutartį su skrydžių bendrove „FlyLAL Charters“, žiemos sezono metu atostogauti ketinantys žmonės gali ilsėtis Tenerifėje, Hurgados ir Šarm El Šeicho kurortuose Egipte, o į Tailandą vykti tiesioginiu skrydžiu - jo metu keliautojams bus patiekiamas nemokamas maitinimas ir tik vieną kartą nusileidžiama įsipilti degalų Kazachstane.

Naujoves vertinantys ir laiką taupantys žmonės keliones gali įsigyti ir interneto svetainėje www.teztour.lt.


Šiame straipsnyje: tez tour

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių