SEB banko klientų aptarnavimo skyriuose skambės muzika

Nuo šiol dalis SEB banko klientų aptarnavimo skyrių užsukusiuosius atlikti kasdienių finansinių operacijų pasitiks su muzika. Lengvas instrumentinis džiazas skambės penkiolikos banko aptarnavimo padalinių salėse Vilniuje, Klaipėdoje, Panevėžyje, Druskininkuose, Kėdainiuose, Mažeikiuose ir Tauragėje.

„Mūsų klientai nemažai savo finansinių operacijų atlieka užsukę į banko skyrius. Norėdami, kad laikas banke, kuomet tvarkomi reikalai, mūsų klientams būtų malonus, nutarėme įgyvendinti novatorišką idėją – banko skyriuose, kuriuose yra garso įranga, leisti specialiai parinktą muziką“, − sakė SEB banko prezidento pavaduotojas ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Virginijus Doveika.

Prieš pradedant leisti muziką skyriuose, bankas siekė išsiaiškinti klientų nuomonę apie skambančią muziką ir atliko apklausą. Jos metu klientai ne tik išgirdo kruopščiai atrinktus muzikos kūrinius, bet ir išsakė savo nuomonę.

„Didžioji dauguma klientų paklausti prisipažino, jog maloniai nustebo banko patalpose girdėdami muziką. Daugelis taip pat palankiai įvertino ir parinktą muzikos stilių – džiazą. Be to, šiai naujovei pritarė ir skyriuose dirbantys darbuotojai, kurių nuomone, muzika padeda kurti malonią darbo aplinką“, − sakė V. Doveika.

Muzikos terapijos taikymo specialistė, Lietuvos muzikos terapijos asociacijos pirmininkė Loreta Kačiušytė-Skramtai teigia, kad, nors bankas iš pirmo žvilgsnio ir atrodo gan neįprasta vieta muzikos akordams, jame ji tikrai gali skambėti. „Kasdieniame gyvenime muzika mus lydi beveik kiekviename žingsnyje – jos klausomės apsipirkdami parduotuvėje, pietaudami restorane ar sportuodami sporto klube. Tad ir banke geriau rami foninė muzika nei tyla ar žmonių šurmulys“, – teigė ekspertė.

Pasak jos, kiekvieno žmogaus muzikinis skonis yra individualus, tad įtikti visiems būtų labai sunku. „Vis dėl to, instrumentinė muzika, be vokalo, kokią ir parinko bankas, yra bene geriausias pasirinkimas, siekiant sukurti malonią ir draugišką aplinką. Svarbiausia, kad nebūtų staigios muzikos stilių kaitos, didelių dinaminių pokyčių, parinktas toks garso lygis, kuris netrukdytų dirbti ar susikalbėti“, – pasakojo L. Kačiušytė-Skramtai.

Nuo šiandien muzika skamba šiuose SEB banko klientų aptarnavimo skyriuose: Vilniuje – Švitrigailos, Basanavičiaus, Antakalnio, Justiniškių, Fabijoniškių, Verkių ir „Akropolio“ skyriuose bei „Europos“ ir Vilniaus finansinių paslaugų centruose, Druskininkuose – Druskininkų skyriuje, Klaipėdoje – Senamiesčio skyriuje, Mažeikiuose – Mažeikių skyriuje, Kėdainiuose – Kėdainių skyriuje, Tauragėje – Tauragės skyriuje, Panevėžyje – Panevėžio finansinių paslaugų centre.


Šiame straipsnyje: seb bankasmuzikaklientai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių