SEB bankas toliau finansuos „Aprangos“ grupę

SEB bankas susitarė su „Aprangos“ grupe dėl jai priklausančios drabužių mažmeninės prekybos bendrovės APB „Apranga“ tolesnio finansavimo. Bendrovė ir toliau galės naudotis banko suteiktu 67 mln. litų kredito limitu.

Apyvartinėms lėšoms finansuoti skirto kredito limito naudojimo terminas pratęstas iki 2011 m. lapkričio 30 dienos.

„Sunkmetis pakoregavo daugelio bendrovių planus, tačiau nemažai verslo įmonių Lietuvoje sugebėjo greitai reaguoti į besikeičiančias ekonomines sąlygas, priimti sunkius, bet būtinus sprendimus ir optimizuoti savo veiklą. Mes siekiame padėti savo verslo klientams ir toliau sėkmingai plėsti veiklą šalyje teikdami jiems būtiną finansavimą“, – sako SEB banko prezidento pavaduotojas ir Verslo bankininkystės tarnybos direktorius Aivaras Čičelis.

Pasak Rimanto Pervenecko, „Aprangos“ grupės generalinio direktoriaus, nepaisant ypač sunkių 2009 metų, grupė sėkmingai tęsia konstruktyvų bendradarbiavimą su SEB banku – nuolatiniu ir ilgalaikiu partneriu.

„Ir toliau finansuojama bendrovė galės sėkmingai pritaikyti drabužių verslą tebesitęsiančios krizės sąlygomis ir sudaryti puikias sąlygas efektyvesnei veiklai ekonominio atsigavimo laikotarpiu“, – sako R. Perveneckas.


Šiame straipsnyje: apranga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių