Saulės jėgainių statytojai už elektrą gaus mažiau nei planavo

Grįžti į straipsnį

emigraves

emigraves portretas
Padurino valdzia,dar atciras emigrantu

HA

HA portretas
Bet vis vien gaus ir gaus 10 metų.

Valys

Valys portretas
Su ta energetika, tai dėl gražaus vaizdo Saulės baterijos, o tikrovėje importas iš Rusijos. Kol dar mūsų VAE projektas galutinai neatmestas, tai rusas smarkiai kainos nekelia. O kada VAE bus negrįžtamai numarinta (pagal tautos valią), tai rusas ir užkels elektros kainą. Va tai tada Saulės baterijos nepasirodys per brangios.

Jo

Jo portretas
Geriau pavadintų saulės pinigų plovyklomis. Kam jos iš viso reikalingos, jei gamina tokią brangią elektrą? Nebent savai " chebrytei" pinigėlių išlupti iš žmonių, juk baigiasi privatizacijos, reik naujų " biznių" sukurti? Beje, šitie suspėjo laiku, matyt, žinojo. Jei mokėtų iš savos kišenės nuostolius tie valdininkai, kur juos pridarė, sukūrę tą nesąmonę, tai ir nekurtų tokių nesąmoningų projektų. O dabar kas jiems, juk mums visiems elektrą pabrangino.

3-iam

3-iam portretas
Nusibodai su gąsdinimu rusais, manau, kad žymiai baisiau lupikautojai lietuviai.

Ona M

Ona M portretas
<kad pradėję projektą jėgainės statytojai, kurie planavo investicijas ir skolinosi tikėdamiesi, kad elektra bus superkama po 1,44 lito už kilovatvalandę (Lt/ kWh), gaus geriausiu atveju šiems metams nustatytą 1,25 Lt/ kWh tarifą. Arba dar mažesnį, nes tarifą dabar numatoma koreguoti kas ketvirtį.> Tai normalu. Kiekvienas verslas susijęs su rizika,su kapitalo investicija, o pelnas priklauso nuo pagaminto produkto paklausos, gamybos kaštų ir t/t/. Tai kodėl šiems verslininkams turi būti garantuojamos VIP sąlygos "visam likusiam gyvenimui", juo labiau, kad ši gamyba nereikalauja perkamų žaliavų ir papildomų gamybos išlaidų, išskyrus aptarnavimą. Saulės šviesa ir šiluma dar galime naudotis nemokamai.

Galerijos

Daugiau straipsnių