„Ruukki Express“ paslauga pasiekė ir Vakarų Lietuvą

Šiltasis metų sezonas Lietuvoje trunka gana trumpai. Tai ne tik laikas džiaugtis pagerėjusiais orais, bet ir galimybė užsiimti namų ir kitų pastatų statyba ar atnaujinimu.

Tačiau tokie darbai reikalauja nemažai laiko ir kantrybės, todėl neretai būna atidėliojami. Juk reikia ir medžiagų nusipirkti, ir rasti tinkamiausią, bet piniginės labai nenuskriausiantį sprendimą. O ką jau kalbėti apie gerą meistrą.

Statybų specialistai teigia, kad Europos gyventojai, statydamiesi ar atnaujindami namus ir kitus pastatus, jau seniai renkasi būdą, kai viskas – pradedant medžiagomis ir baigiant jų montavimo paslaugomis – įsigyjama iš vienų rankų. Taip sutaupomas ir laikas, ir energija, kuri kitu atveju išvaistoma dėl visokių su tokiais darbais susijusių smulkmenų.

Beje, tokio tipo paslaugos sparčiai populiarėja ir mūsų šalyje. Vienas sėkmingų pavyzdžių – aukščiausios kokybės metalo produktų gamintojos, bendrovės „Ruukki Lietuva“, paslauga „Ruukki Express“. Pasak įmonės atstovų, paslauga, tik neseniai pristatyta Vakarų Lietuvos regiono gyventojams bei statybų ir apdailos profesionalams, jau sulaukė nemažo dėmesio. Pasirodo, daugeliui besikreipiančių žmonių taip pasilengvinti statybas ir renovaciją pasiūlė ją spėję išbandyti draugai, kaimynai ar pažįstami.

„Nuolat plečiame klientų aptarnavimo tinklą siekdami, kad kokybišką plieninę stogo ir fasadų dangą, skardos lankstinius, lietaus nuvedimo sistemas ir įvairias kitas stogo dalis įsigyti būtų paprasta ir užtruktų kuo trumpiau. Orientuojamės į įvairiausius klientus – nesvarbu, ar tai būtų tinkamai ir greitai savo darbą siekiantis atlikti stogdengys, ar tiesiog nauju stogu norintis džiaugtis, bet nežinantis, nuo ko pradėti žmogus“, – teigė bendrovės „Ruukki Lietuva“ rinkodaros vadovas Mantas Grigaliūnas.

Kaip veikia „Ruukki Express“?

Pasak M.Grigaliūno, „Ruukki Express“ sprendimas kol kas neturi analogų Lietuvoje. Pagrindinis jo principas – klientui pasiūlomas ne tik vienas ar kitas jo poreikius atitinkantis gaminys, pavyzdžiui, namo stogas ar fasadas, bet ir visos jam reikalingos paslaugos.

„Visų pirma klientas paaiškina, ko jam reikia – pavyzdžiui, stogo, namo fasado, lietaus nuvedimo sistemos, palangių, o gal – visko kartu. Tada pageidaujamas objektas išmatuojamas, apskaičiuojamos galimos kliento išlaidos ir sudaroma sąmata. Paskui per trumpiausią įmanomą laiką pagaminamos ir pristatomos reikiamos medžiagos, jos, užsakovui pageidaujant, gali būti ir sumontuojamos“, – pasakojo M.Grigaliūnas.

Pasak jo, šią paslaugą klientai visoje Lietuvoje jau spėjo įvertinti, nes ji padeda sutaupyti laiko.

„Dažnai užsakovas stogo dangą, pageidaujamą gaminį, apdailos detalę ar konstrukciją gauna tuojau pat – iš vietinio sandėlio, kuriame nuolat yra gana didelis standartinių gaminių pasirinkimas. Sandėlių atsargos nuolat papildomos plieninių lietaus nuvedimo sistemų komponentais, stogų priedais, įvairių spalvų bei padengimų – poliesterio, PURAL, PUREX, – stogo dangomis ir lygia skarda“, – teigė rinkodaros vadovas.

„Ruukki Express“ paslauga skirta privatiems pirkėjams, stogdengiams ir mažoms statybos įmonėms. Trumpai tariant, tiems, kurie ieško plieninės stogo dangos ir skardos lankstinių: tiek standartinių (pavyzdžiui, kraigai, vėjalentės) – tiek užsakomų individualiai (palangės ir t. t.), taip pat lygios skardos bei lietaus vandens nuvedimo sistemų. Pasak M.Grigaliūno, neretai tenka iš pačių klientų išgirsti, kad „Ruukki Express“ gaminiaiiš skardos yra itin kokybiški, tiksliai išlankstyti.

Profesionalūs patarimai

Nuvažiuoti į specializuotą parduotuvę ir nusipirkti vieną ar kitą statyboms ar renovacijai reikalingą gaminį iš pirmo žvilgsnio atrodo nesunkus darbas. Tačiau dažnai toks pirkinys yra mažai ko vertas be profesionalo pagalbos ar patarimo.

„Siekiame, kad užsakovas gautų labiausiai jo poreikius atitinkančius gaminius per trumpiausią įmanomą laiką“, – sakė M.Grigaliūnas. Todėl „Ruukki Express“ klientams, įsigyjantiems vieną ar kitą gaminį, suteikiamos profesionalios specialistų konsultacijos. Be to, „Ruukki Express“ aptarnavimo tinklas kuriamas taip, kad būtų lengvai pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Naujausias „Ruukki Express“ centras yra įsikūręs Klaipėdoje, Šilutės pl. 56.

„Išsamesnę informaciją visada galima rasti apsilankius mūsų puslapyje internete www. ruukkihome.lt arba tiesiog paskambinus į artimiausią „Ruukki Lietuvos“ prekybos skyrių“, – patarė M.Grigaliūnas


Šiame straipsnyje: statyba

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių