Rusijos viceministras atmetė Lietuvos susirūpinimą dėl AE Kaliningrade saugumo

Grįžti į straipsnį

atmetė

atmetė portretas
Atmetė.Atmetė tai dar nereiškia,kad ta elektrinė bus saugi.Deja nėra kas Lietuvoje gali pasirūpinti Lietuvos piliečių saugumu savo žemėje...Visiems svarbu tik gera alga...

to 1.

to 1. portretas
nu matai reik rupintis savo tewritorija ispradziu o paskui jau...

IQ

IQ portretas
Susidaro toks įspūdis, kad Lietuvai atrodo, kad Rusija ir Baltarusija tik ir svajoja pastatyti kuo NESAUGESNĘ AE ir pražūdyti kuo daugiau SAVŲ ir kaimynų gyventojų. Pučiamas burbulas be reikalo, kad tik nukreipti dėmesį nuo SAVŲ problemų.

Kawenskas

Kawenskas portretas
Tai ruskelems juk dzin. ant letuvos...

neikertu

neikertu portretas
Lietuva pavede visas kaimynes kurioms zadejo pastatyti atomine elektrine ir papigiai parduoti elektra. Dar buvo pazadai elektro jungtys su svedija ir lenkija. Lietuva nieko nepadare del to kad niekaip nesutare kas otkatus dalinsis ir taip uzdariusi savo AE paliko kaimynus ant ledo su elektros deficitu. Kaip beziuresi rusai turi nepalyginamai daugiau ziniu atominiu statyboje nei lietuviai. O jei buti visai tiksliu, tai lietuviai neturi jokiu ziniu atominiu statyboje. Visi zmones state IAE buvo tam tikslui atvezti rusu mokslininkai. Tai kokia teise turi lietuviai dabar purkstauti del elektriniu saugumo kai patys apie tai nevelnio nesupranta.

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Pati Lietuva kalta, kad jau beveik desimt metu sneka, o nepastate...

kaunietis

kaunietis portretas
to betruko,kad RUSIJA klausys kazkokio pusprocio sekmoko ,kubilo svaiciojimu apie AE statybas

Žinoma

Žinoma portretas
Kiša jie čia savo točkas iskanderius,o dabar įspraus ir saugiausią pasaulyje atominę.

sss

sss portretas
nereikejo savo uzdarineti nebutu dabar bedos. Prisigalvoja visokiu veju ir peza galima pagalvoti kad jei tos elektrines kada sprogs tai visa radiacija pakibs butent virs lietuvos o dar tiksliau virs turniskiu. Visas pasaulis sekmingai naudoja tokias jegaines, ir sekmingai stato naujas tik tokiems kaip mes bilia staugti nes sansu pastatyti savo tiek pat kaip is minimalios algos ikurti savo banka.

9Dangus

9Dangus portretas
vienas dalykas, istryne komentara. kitas dalykas kodel lietuviai skaito,kad rusijos technologijos yra nesaugios, o prancuzu, kanatos, japonu yra saugios ? gal kaip lietuva pasistatys (jei taip kada bus) AE ir tada EU pasakys kad ji nesaugi ir reik uzdaryti..! Landzbergas lietuva pardave EU su uadarymu IAE , o Mazeikiu nafta dovanojo uz istojima i Nato

dzindze

dzindze portretas
lietuvos susirupinimas.rusams ant bibio galo.

R

R portretas
Draudimo kompanijoms irgi AE neatrodo patikima.Ar jau rusai atrado kas apdraus civilinės atsakomybės draudimu?

Jei rusai tikėtų saugumu

Jei rusai tikėtų saugumu portretas
nekištų elektrinės į pasienį. Ar dašlo?

Galerijos

Daugiau straipsnių