Rusija: atsisakius VAE – daugiau galimybių Baltijos AE

Grįžti į straipsnį

a

a portretas
uz viena musta duoda dvi nemustas atomines. sveikinu runkelius.

Įdomu

Įdomu portretas
,ar raudonasis komunistas Butkėvič asmeniškai atsakys už pasekmes,įvykus avarijai nesugioje,eksperimentinius reaktorius turinčioje Baltijos AE.Jos galėtų nebūti,jei Lietuva pasistatytų Visagino AE.Tai pastebėjo ne bet kas,o rusų politologas.Butkėvič girasi,ęsantis labai kompetentingas,kaip būsimas premjeras.Jo "kompetencija" pasimatė,kai jis nusipeizėjo,sakydamas,kad atomonę reikia statyti elektrėnuose.Įdomu,ką dar po tokių bukų pasisakymų sugalvos šitas komunistas?Oi gailėsitės runkeliai tokiųs plūgus išrinkę.

ot

ot portretas
dejo runkelis ant jusu ir sasite

to Įdomu

to Įdomu portretas
Įdomu kiek pampersu prisikai rasydamas savo paranojiskus pezalus?

RM

RM portretas
Rusiškas atomas gydo, ką gi, ką čia bepridursi, sovietikus durnelikus nori gero Lietuvai....

JO

JO portretas
Rinka tuščia nebus.Jeigu nepardavinės Lietuva elektros, daugiau galės parduoti Kaliningradas ir tai pačiai Lietuvai, nes puse energijos perkame.

Pokui

Pokui portretas
taigi, mokėsime už elektrą ivanui, pinigus atiduosime ivanui, turbūt ir pensijas ar pašalpas prašys iš ivano...

Butkevičiui

Butkevičiui portretas
nesitikėjau, kad jis toks nenuovokus, laikiau protingesniu, nors ne visai protingu. Laikas ieškoti kito kandidato į premjerus.

4-am

4-am portretas
Spuoguotas snargly,jei sesi sukomunistėjęs,tai negalvok kad kitiem pampersai reikalingi.Jei jau į kelnes šiki ir naudoji pampersus,tai kitiem nesiūlyk.Gerk vaistus ir kraipkis į psichiatrus.Nors abejoju,kad jie tau padės.Nebent chirurginiu būdu tau smegenų vingius suformuotų.

pats

pats portretas
ir gydykis apsisikes paranojike, tu greiciau pastipsi nuo paranojos nei nuo rusu alile nusenes

vidma

vidma  portretas
na x uj ta VAE toj pastatis duju terminalo tai pirksim pigios dujos ir varisim is ju elektra. Gerai kad atsisakem senos systemos reaktoriaus nors ir uz mazus pinigus .Pastatysim savo kai sertifikos IV kartos ..... sekmes LT pagaliau sveikas protas nugalejo !!!

10-am

10-am portretas
Spuoguotas,apsišikęs snargly,važiuok į ruskyną Purkai pimpalą čiulpti ir šikną laišyti.Jei geras būsi,padarys smegenų operaciją-vieną vingį suformuos.Ar tik namuose ant sienos neturi pasikabinęs Lenino?

pabuciuok

pabuciuok portretas
y rura nupezes megztabereti , per tokius storasiknius "patriotus" 20 metu lietuva is duobes neislipa

Galerijos

Daugiau straipsnių