„Ruptela“: Vakarams - geresnė kaina, Rytams - kokybė

Europos Sąjungos (ES) klientams įtikdama pigumu, o Rytuose ir Afrikoje - kokybe, lietuvišką transporto valdymo, stebėjimo, navigacijos ir komunikacijos sistemą diegianti "Ruptela" ir šiemet pasiryžusi pardavimų apimtis padvigubinti.

"Ruptela" yra įsteigusi įmones Baltarusijoje, Rusijoje, Airijoje, o Afrikoje teigia gaunanti apie 10 proc. pajamų, trečiadienį rašo "Verslo žinios".

Įmonės generalinis direktorius Andrius Rupšys skaičiuoja, kad šiuo metu bendrovė savo sprendimus parduoda maždaug 40-yje šalių. Jis neslepia, kad ES tokių sprendimų rinka kasmet pasikeičia apie 20 proc.

"Mūsų sukurtas sprendimas prilygsta aukštos pridėtinės vertės vakarietiškiems sprendimams, bet yra gerokai pigesnis. Tokio lygio sprendimai, ypač iki krizės, vakaruose būdavo 5 kartus brangesni nei mūsiškis", - aiškina įmonės vadovas.

Pasak jo, Afrikos transporto bendrovėms reikia kokybiškų sprendimų už patraukia kainą. Lietuviški sprendimai gana aukštos kokybės ir funkcionalumo, o kainos požiūriu įmonė Afrikoje gali būti labai konkurencinga.

"Ruptelos" sukurtą sistemą "TrustTrack" "Girteka", "Maxima" ir kitos įmonės.


Šiame straipsnyje: Ruptela

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių