R.Šeris mano, kad yra tinkamas „Dvarčionių keramikos" vadovas

Nuo pirmadienio didžiausiai keramikos plytelių gamintojai Baltijos šalyse „Dvarčionių keramika“ pradėsiantis vadovauti buvęs „Lintel“ direktorius Remigijus Šeris teigia, kad turi pakankamai patirties vadovauti šiai įmonei.

„Nuo 1995 metų buvau įvairių padalinių ir įmonių vadovu, tad manau, kad turiu pakankamai didelę patirtį. Manau, kad visur principai vadovavimo yra tie patys, tik specifika kita. Čia labiau gamyba, bet jeigu imtume „Lintel“, tai ten irgi klientų aptarnavimas, irgi darbas su žmonėmis, reikalauja didelių vadovavimo įgūdžių“, - BNS sakė R.Šeris.

Jis teigė, kad sutiko pradėti dirbti „Dvarčionių keramikos“ generaliniu direktoriumi, nes norėjo pakeisti darbo profilį. Taip pat jis pripažino, kad kol kas negalintis komentuoti, kokie pokyčiai laukia bendrovės.

„Dirbti pradedu nuo pirmadienio, tada įsigilinsiu į veiklą ir pradėsiu planuoti pokyčius, jei jų reiks“, - sakė naujasis „Dvarčionių keramikos“ vadovas.

R.Šeris 23 metus dirbo įvairiuose padaliniuose ir įmonėse, priklausančiose „Teo LT“ grupei.

92,93 proc. „Dvarčionių keramikos“ akcijų pernai rugsėjo pabaigoje priklausė Lietuvos bendrovei „Misota“, kurią netiesiogiai kontroliuoja buvęs ilgametis „Dvarčionių keramikos“ vadovas Juozas Raišelis.

„Dvarčionių keramikos“ akcijos kotiruojamos „Nasdaq Omx“ Vilniaus biržos Papildomajame prekybos sąraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių