R.Kuodis: mūsų ekonomika nebūdavo tokia prasta, kokios mažos būdavo pensijos

Grįžti į straipsnį

Aldona

Aldona portretas
Gabūs pensininkai turėtų dirbti.

Kęstas

 Kęstas portretas
Mūsų atlyginimai ir pensijos yra paremti monopolijų skleidžiamu melu. Bankų pasamdyti veikėjai, kaip ponas G.Nausėda, meluoja, kad darbo našumas Lietuvoje dabar yra 4-8 kartus mažesnis, negu ES valstybėse. Tuo remiantis mokami 5-7 kartus mažesni atlyginimai negu Vakarų Europoje. Realiai mūsų darbo našumas yra tik tris kartus mažesnis. Reiškia, mes esame apvagiami ir taip verčiami emigruoti. Vienintelė išeitis yra revoliucija taikiomis priemonėmis. Vykime vagis ir melagius nuo prisivogtų turtų ir valdžios.

Ramunas

Ramunas portretas
Revoliucija niekada prie nieko gero neprivede :)

Sąžinė

Sąžinė portretas
Tie gabūs pensininkai viską išvogė.Lietuvoje gali dirbti tik vagys.

Kuodžiui

Kuodžiui portretas
Atsitokėk ! Ar buvo Lietuvoje kada tokios kainos kaip dabar?Jaigu dar prailgins pencijinį amžių,tai jau bus prailgintas 10 metų.Tai kaip suprasti? Tie kurie nedirbo ar mažai dirbo gavo pencijas nuo 45 -55 metų,o tiem kuriem jau 5 metus pavogėt dar norite pavogti?Nu burduliai ar neapsiėsit ?Kas LIetuvoje gerėja kai vagys apvagia dorą žmogų?

jonas

jonas portretas
jai anksciau udirbdavai tik 900 ar tik1000 rub tai pensia gaunu tik 627 lt kaip reikia pragiventi vaistai brangiai kainoja komunalines paslaugos baisu net pagalvoti kiek mes uz viska brangei mokame kada mes sulauksime pensijas daugiau nes baisu kaip sunku pragiventi kainos kila vis brangin labai sunkus gyvenimas gyvenam taip kaip gyvenome po karo

Galerijos

Daugiau straipsnių