„Rimi" siūlo ekologiškus maišelius

Bendrovė „Rimi Lietuva" nuo šiol savo pirkėjams siūlo naujus daugkartinio naudojimo pirkinių maišelius, pagamintus iš ekologiškos medžiagos. Šie maišeliai bus pažymėti specialiomis šviesą atspindinčiomis juostomis.

Pirkinių maišeliai yra pagaminti iš ekologiškos neaustinės medžiagos, juos galima plauti ir perdirbti. Ant maišelių puikuosis Žemės rutulio piešinys su užrašu „Pasirūpink manimi".

„Tokiu būdu norime atkreipti mūsų pirkėjų dėmesį į gamtos taršos problemas. Juk ir toks nedidelis žingsnis kaip ekologiškų maišelių naudojimas gali prisidėti prie didelių pokyčių. Be to, siekiame, kad šeimos, apsilankančios mūsų prekybos centruose kartu su vaikais, nuo mažų dienų jiems skiepytų aplinkai „draugiško" elgesio principus", - sako bendrovės atstovai.

Daugkartinio naudojimo „Rimi" ekologiški maišeliai pasižymi patvarumu - jų naudojimo trukmė gali viršyti dvejus metus. Naujuosiuose maišeliuose vidutiniškai telpa 20 kg pirkinių.

Susidėvėjusius ekologiškus maišelius bendrovė „Rimi Lietuva" rinks, o vėliau - atiduos perdirbti. Pirkėjai senus maišelius bus skatinami atnešti į didžiuosius prekybos centrų informacijos skyrius, iš kur jie keliaus pas perdirbėjus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių