Radži užpyko, kad „Šlovės ir turtų“ dalyvis perdainavo jo dainą

Pagrindinis realybės šou „Šlovė ir turtai” prizas – 50 tūkst. litų nenukrito iš dangaus. Šie pinigai – Radžio. Taigi garsus vyras turi teisę daryti viską – kritikuoti, skirti specialias užduotis, o prireikus – netgi išmesti iš viso realybės šou.

„Šlovės ir turtų” dalyviai vyko linksmintis. Ir jie tikrai nesitikėjo, kad įlipę į prabangų limuziną, jame ras garsiausią Lietuvos romą. Ir dargi turintį ką pasakyti. Žinomas vyras klausinėjo dalyvių, kodėl būtent jie yra verti jo pinigų.

Pokalbis su nekilnojamo turto agentu Edgaru itin užsitęsė. Mat realybės šou dalyvis vis mėgdavo pasigirti savo panašumu į patį Radži. Kartą pas Deivydą Zvonkų jis netgi dainavo jau kultinį „Ką daryt?” ir nustebino... silpnu balsu bei muzikinės klausos trūkumu.

„Tu ką – nori išgarsėti mano sąskaita? Manai, kad jei esi į kažką panašus, gali mėgautis jo šlove? Girdėjau tavo „Ką daryt?”, ir tai buvo siaubinga”, – tiesą į akis be jokių skrupulų rėžė Radži.

Edgaras bandė gintis ir teisintis, tačiau jokie išsisukinėjimai nepadėjo. Vaikinas buvo nubaustas itin griežtai. Kaip? Sužinosite jau šį pirmadienį, 21 val. laidoje „Šlovė ir turtai”.


Šiame straipsnyje: Radžisšlovė ir turtaipinigai

NAUJAUSI KOMENTARAI

laima

laima portretas
kas jis cia toks tas radzis blyn pats visu dainas perdainuoja nes savu tai nekuria,karalius kazkoks

RAdzis

RAdzis portretas
myliu,noriu,negaliu

as

as portretas
bijo kad geriau gali padainuot
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių