R. Kuodis siūlo neskubėti didinti minimalią mėnesio algą

Grįžti į straipsnį

Teisingai

Teisingai portretas
Ne minimalią algą reikia didint, o neapmokestinamą minimumą!

seimui

seimui portretas
REIKETU MOKET TIK MINIMALIA ALGA,JUK JIE LIETUVOS PATRIOTAI.PATS NEISBANDES,NEZINOSI,KAIP REIKIA ISGYVENT IS MINIMUMO

O siaube

O siaube portretas
O siaube, kokie pas mus ekonomistai? Kuodi, kodėl 16-metis negali gauti tokios algos, kaip 25 erių metų darbuotojas. Gal tas 16-metis gabus ir darbštus, o tas 25-erių netikęs. Nieko sau ekonomistas išlankstė. Nežinau, gal ten biudžetinėse ir moka priklausomai nuo pažinčių, bet privačiame versle žmogui mokama už darbo rezultatus. Kažkodėl ekonomistas nemato, kad Lietuvoje apmokestinama ir sąnaudos darbo jėgai atstatyti. Taigi, pirmiausia reikia didinti neapmokestinamų pajamų dydį, gal nežinot, kad ES jis nepalyginamai didesnis. Aš tai siūlyčiau tokius ekonomistus pakeisti kvalifikuotais.

klaipediete

klaipediete portretas
Labai gerai masto Kuodis ,greiciau ubagai ir pencininkai issikels anapilin o jaunimas emigruos va tada ir pagalvos o gal prideti dar 50 litu iki minimumo.LABAI GERAI GALVOJA.

mo

mo portretas
kam didint minimalia alga juk kuo greiciau ubagai ismirs nuo bado tuo geriau valstybei, nes nereiks pasalpu moket, laidojimo paslaugas teikiancioms imonems bus pelnas. Konservatoriai ir kiti reksniai gales komentuoti, kad valdantieji populistai ir pazadu nevykdo. Pats komentuojantis ponuli pagyvenk puse metu su minimumu paziuresim kokia tamstos bus fizine ir psichine busena.

siulau

siulau portretas
paskubeti kuodi pasodint ant minimumo

rj

rj portretas
aisku kad negalima didint minimalios algos ,juk tada 220 milijonu negales sau pasivogti ( svolaciai )

motas

motas portretas
Ka norejot,ta ir gavot!!!! Ha Ha Ha

į muilą

į muilą portretas
Į muilą tą Kuodį

mda

mda portretas
mokekit kuodziui minimalia alga ir ,visi jo nusipezejimai issispres (Lietuvos banko valdybos pirmininko pavaduotojas Raimondas Kuodis ciniškai paaiškina, kodėl mėsai neturi būti taikoma PVM lengvata. „Ar mėsos valgytojai nusipelno lengvatos, ar duonos valgytojai? Atsakymas, matyt, yra akivaizdus“. Suprask, neturtingiausi šalies gyventojai minta kruopomis, duona. O mėsos ir taip neperka. Nes ji - nepasiekiamas delikatesas. Esą jei ir atpigtų, vis vien būtų neįperkamas delikatesas)

dzukas

dzukas portretas
Kazkoks TELIUKAS mokina, kaip gyventi ,jis turetu gauti apie 50tuks. lt .Tai gera jam ciulbet .

Danute-London

Danute-London portretas
...pazadukai ... visi pripuole prie lovio.Didinkit atlyginimu gavima i rankas,o ne kad zmones gyventu is pasalpu,manot,jie nori buti nevisaverciai,istiese ubagelio ranka ismalda. Kas jus tokie,kad sprendziat kitu likimus,gyvenima-atsakysit kada nors pagal Dievo istatymus.Grysim visi i LT,kai zinosim ,kad galim nors truputi padoriau gyventi,dirbti-uzsidirbti,o ne kaip dabar musu mamos-pensininkes,visa gyvenima dirbusios verkia,vaistu negalincios ipirkti!!!!!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių