„PZU Lietuva“ vadovu patvirtintas M.Jundulas

Antradienį Lietuvos Draudimo priežiūros komisijai  patvirtinus Mariaus Jundulo kandidatūrą, jis tapo bendrovės „PZU Lietuva“ generaliniu direktoriumi ir Valdybos nariu.

Iki šiol Marius Jundulas ėjo „PZU Lietuva gyvybės draudimas“ generalinio direktoriaus pareigas. Šiai bendrovei vadovauti paskirtas Zbignev Gaverski, buvęs „PZU Lietuva“ Teisės departamento direktorius.

Marius Jundulas yra ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Vadybos ir verslo administravimo ir BI Norvegijos vadybos mokyklos vadybos magistras. 1995 m. jis tapo Vilniaus universiteto Matematikos fakulteto taikomosios matematikos absolventu.

Marius Jundulas draudimo versle dirba penkiolika metų. Prie „PZU Lietuva“ komandos jis prisijungė 2006 m. ir tapo Verslo klientų departamento Darbo su brokeriais skyriaus vadovu. Vėliau buvo paskirtas Verslo klientų departamento direktoriumi ir generalinio direktoriaus pavaduotoju. 2008 m. tapo „PZU Lietuva“ Verslo vystymo departamento direktoriumi, buvo atsakingas už ne gyvybės ir gyvybės verslo vystymą draudimo grupėje „PZU Lietuva“. 2009 m. lapkričio mėnesį M.Jundulas pradėjo vadovauti „PZU Lietuva gyvybės draudimas“.

Zbignev Gaverski turi dvylikos metų patirtį draudimo rinkoje. Savo karjerą draudimo versle jis pradėjo 1998 m. UAB „Lietuvos žemės ūkio banko draudimas“ (vėliau - „Nord/LB draudimas“). Z. Gaverski buvo atsakingas už  dviejų draudimo bendrovių DK „PZU Lietuva“ ir DK „PZU Baltija“ sujungimą. 2005 m. spalio 31d reorganizavus DK „PZU Baltija“, pradėjo vadovauti DK „PZU Lietuva“ Teisės departamentui, kur šias pareigas ėjo iki šiol. Zbignev Gaverski 1997 m. baigė Gdansko Universitetą ir įgijo teisės ir administracijos magistro laipsnį.


Šiame straipsnyje: PZU LietuvaMarius Jundulas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių