Progresinių mokesčių šalininkai kritikuoja Seime pradėtas svarstyti pataisas

Grįžti į straipsnį

Ventus

Ventus portretas
Gražiom frazėm dangstomas elementarus pavydas. Daugiau uždirbantys ir taip sumoka daug daugiau, tad kame reikalas? Elementariausiai pavydima ir norima kad sugebantis užsidirbti LEGALIAI išlaikytų visus nevykėlius pašalpų gavėjus ir biurokratus????

....

.... portretas
ne tik pavydas, norima padaryti vieną vadą - seimą, kurie sau algas nusistatys kokias nori, o visi kiti bus lygūs, tiek protingi vidutiniokai, tiek snarglį krapštantys kvailiai, ir algas uždirbs beveik vienodai, visi bus ubagai.

Darboholikas

Darboholikas portretas
Raudoni asilai nori apiplesti tuos kurie dirba ir palikti ramybeje nekilnojama turta ir kapitala. Kodel? Todel, kad patys prisiplese turto saves juk neapmokestins - ju pajamos gi ne is darbo santykiu. Kas gauna oficialias didele algas? - dominuoja uzsienio kapitalo imoniu darbuotojai, kurie moka visus mokescius. Cia motyvacija kaptalo atejimui i Lietuva? O jei ka, as persivesiu i filiala Estijoje ir geriau estams mokesiu mokescius negu musu subingalviams.

MNPD Lietuvoje 30000litų

MNPD Lietuvoje 30000litų portretas
Visiems visiems visiems Kad gyventi oriai Lietuvoje, kiekvienas žmogus pirmiausia turi (planuoti): - būti sotus; - būti apsirengęs (šiltai); - turėti (šiltus) namus savo šeimai. Ir kad gyventi taip oriai Lietuvoje, pirmiausia ... Neapmokestinamasis pajamų dydis (NPD) žmogui turi būti 30 000 litų metams. Štai info švietimas aiškumui ... *************** ***** (JK) Anglijos (nesovietinio mentaliteto) ekonomistai paskaičiavo ir užrašė neapmokestinamų pajamų dydį (NPD) žmogui 2011 – 2012 metams: £143.75 savaitei £622.92 mėnesiui £7,475.00 metams Nuo žmogaus veiklos šių pajamų nėra atskaičiuojamas joks mokestis, net ir valstybiniam socialiniam draudimui. Tai yra žmogaus veiklos (verslo) asmeninė ir privati neliečiamybė kapitalistinėj šaly !!! Išvertus į lietuvių kalbą, būtų tokie NPD dydžiai ž m o g u i Lietuvoje: 568,83 lt savaitei 2 464,96 lt mėnesiui 29 579,32 lt metams *************** ******** Metinis neapmokestinamasis pajamų dydis (MNPD) ž m o g u i Anglijoje 2010 - 2011 metams buvo: £6,475.00 (apie 25 600 litų) *************** ********* Susijusi info: - daiktų (namų, automobilių, ...) kainos (JK) Anglijoje ir (LDK) Lietuvoje yra vienodos; - Lietuvoje kai kurie daiktai yra dar ir brangesni nei Anglijoje. NPD Europos Sąjungoje turi būti vienodas (ar bent jau panašus) ir nediskriminuojantis. Bet ... Atkūrus nepriklausomybę Lietuvoje, suburtos partinės gaujos savo valdinguose veiksmuose (bemaž dvidešimt metų) niekad negalvojo apie silpniausiąjį žmogų valstybėje. Silpniausiojo žmogaus orumas buvo sutraiškytas. Politinės – partinės gaujos plėšikavo. Ko pasekoje turim (dirbtinio) skurdo alinamą ir nykstančią (išsivaikščiojančią) Lietuvos bendruomenę. Vienykimės reikalaukim ir (išsi)reikalaukim. NPD Lietuvoje 30 000 litų metams. Kad gyventi oriai ir Lietuvoje ...

Galerijos

Daugiau straipsnių