Prognozė: Lietuvos ekonomika augs bene sparčiausiai ES

Grįžti į straipsnį

užkurinė

užkurinė portretas
o visi laurai atiteks AMB mokiniams..kaip visad

KLAIDA GALE

KLAIDA GALE portretas
Lietuvos ūkio augimas šiemet sudarys 3,1 proc. BVP ir bus vienas iš trijų sparčiausių Europos Sąjungoje, infliacija ir nedarbas mažės, o realusis darbo užmokestis (augs.)????????,, TIK per tv zaunyjo ,jog atlyginimai neaugs nes ir taip per dideli

Nu tai kurgi ne

Nu tai kurgi ne portretas
Kur augs ta ekonomika? Valdininku kisenese? Mazes nedarbo lygis? Kur jau nemazes,jei nebeliko kam dirbti? Baikit tuos briedus ir maziau zmonems smegenis plaukit,nes jau visi su perplautom smegenim cia telike. Musu valdzia cia is musu daro vergus,o ne normaliai ir uztikrintai gyvenancius zmones. Mes cia vergai,suspausti valdziazmogiu ir verslo oligarchu spastuose !!!

Baikit suda malti

Baikit suda malti portretas
Ar cia gydymas vyksta? Net bloga darosi paskaicius tokius straipsnius

O kaipgi

O kaipgi portretas
Ir dar kaip augs! Jeigu "ekonomikos augimu" laikomos "biudžeto pajamos", tai padidinus MMA, bet nedidinant neapmokestinamo minimumo, taip pat bent dešimteriopai padidinus žemės mokestį pajamos į biudžetą plaukte plaukt turėtų. Įdomu, kodėl niekas nesusimąsto, kad toks augimas nereiškia gyventojų gerovės kilimo, kad tai pinigai "iš oro", nepadengti jokiais apčiuopiamais gaminiais arba geresnėmis paslaugomis. Nei duonos, nei švaros nepadaugės, tiesiog už tą patį arba net mažesnį reikalingų prekių/paslaugų kiekį mokėsime daugiau, tuo pačiu didindami biudžeto įplaukas ir gerindami statistiką beigi įvaizdį. Na ir bedarbių daugės, bet statistikoje tai gali ir neatsispindėti, nes žmonės nešdinasi iš Lietuvos kitur uždarbio ieškoti, todėl pagal bedarbystės statistiką vėlgi gražūs būsim. Pasprinkit su savo tokiu "augimu"!

Komentatoriams

Komentatoriams portretas
Čia apie ekonomiką rašoma buduliai trijų klasių, o ne apie jūsų nevykusį gyvenimą.

as

as portretas
Komunistu uzsakytas straipsnis,bando durnint runkelius.

rem

rem portretas
Geras muilo gabalas mestas. pagyvensim pamatysim

Valys

Valys portretas
pirmiausiai grazinkit pensijas ,pasalpas, laidojimo pasalpas o paskui skaiciuokit ekonomikos augima.Kad tik greiciau eura isivesti,o paskui kaip sako::po musu nors ir tvanas.Ir per kuria vieta ta ekonomika auga?

lietuvis

lietuvis portretas
as jau gera pusmeti stebiu lietuvos augima kaip bega taip bega jaunimas jau ne pavieniui o seimom

muzikas

muzikas portretas
man atrodo kai isivesit eura,lietuvoj liks tik pensininkai ir valdininkai...

Ir

Ir portretas
Briuselyje savi burėjai...

ai..

ai.. portretas
popierius pas valdininkus kencia..,ka nori ir kiek nori,an jo paraso...,nors tai labai toli nuo realybes./.Galiu garantuot ,kad tuo metu ,kai EU ivedines Lietuvoj...<LIETUVA jau bus aplenkus net RUMUNIJA

d

d portretas
prognozuotojai

www

www portretas
nesamone!kas grazins kubiliiaus iseikvotus valstybes milijardus??????????

DAR

DAR portretas
VIENA MUILO OPERA!!!!!!!!!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių