Prieš krepšinio čempionatą kyla kainos viešbučiuose

Skirtingai nuo daugumos kitų verslų, maždaug po mėnesio prasidėsiančio Europos krepšinio čempionato žadamas pelnas apgyvendinimo verslo atstovus šildo jau šiandien.

Per dienraščio "Respublikos" atliktą tyrimą paaiškėjo, kad Panevėžyje, kur pradiniame varžybų etape žais Lietuvos rinktinė, beveik visų didžiųjų viešbučių kambariai jau dabar yra rezervuoti.

Laikotarpiui, kai vyks"Eurobasket 2011" rungtynės, dalis viešbučių ir kitų apgyvendinimo įstaigų savo įkainius rengiasi pakelti net iki trijų kartų.

Kituose miestuose, kur vyks Europos vyrų krepšinio čempionato kovos, padėtis kol kas ramesnė. Dažniausiai visiškai yra rezervuoti tik pačiais svarbiausiais laikomi viešbučiai.
Klaipėdoje, kur vyks pirmasis "Eurobasket 2011" čempionato etapas, apie visus iš anksto rezervuotus kambarius pranešė keturių žvaigždučių viešbutis "Amberton". Kitas prabangus uostamiesčio viešbutis "Radisson Blu" tvirtino dar turįs vietų. Be to, jo atstovai teigė čempionato laikotarpiui nedidinsią kainų.

Alytuje visos vietos yra rezervuotos tik centriniu Dzūkijos sostinės viešbučiu laikomoje "Dzūkijoje". Kitur vietų yra, tačiau čempionato kainos irgi ypatingos
Vilniuje vyks pirmojo ir antrojo etapų varžybos, tačiau sostinėje visiškai nėra rezervuotas netgi centriniu laikomas keturių žvaigždučių "Radisson Blu Hotel".

Bent jau teoriškai didžiausios peštynės dėl vietų viešose apgyvendinimo įstaigose turėtų vykti laikinojoje sostinėje. Juk čia vyks ne tik pirmojo ir antrojo etapo, bet ir finalinio "Eurobasket 2011" etapo varžybos. Tačiau iš visų čempionato svečius priimančių miestų Kaunas gyvena ramiausiai.


Šiame straipsnyje: Eurobasket 2011viešbučiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių