Prienų valdžia turės nutraukti 1,88 mln. litų sutartį su „Labbis“

Prienų valdžia turės nutraukti 1,88 mln. litų vertės sutartį dėl apskaitos sistemos su Vilniaus taikomojo programavimo įmone "Labbis".

Konkurso pažeidimų nustačiusi Viešųjų pirkimų tarnyba paskelbė, jog Prienų rajono savivaldybė turėtų nutraukti pernai spalį pasirašytą sutartį ir organizuoti naują konkursą.

Konkurse taip pat dalyvavo "CID Baltic" ir "Affecto Lietuva", tačiau jų pasiūlymus rajono valdžia atmetė kaip neatitikusius konkurso reikalavimų.

Įmonių buvo prašoma pateikti ir vieningai apskaitos ir valdymo sistemai reikalingus serverius. Anot Viešųjų pirkimų tarnybos, techninei įrangai pirkti savivaldybė turėjo skelbti atskirą konkursą.

Projektas finansuojamas iš Europos Sąjungos paramos pagal Vidaus reikalų ministerijos prižiūrimą Žmogiškųjų išteklių plėtros veiksmų programą.


Šiame straipsnyje: Labbis

NAUJAUSI KOMENTARAI

lola

lola portretas
Nu brangieji is Prienu, sugalvojot dar labiau pasidididnti silumos kainas? Ismesti Sekmoko imone is savivaldybes gali tik drasus arba labai turtingi zmones...

prieniete

prieniete portretas
Kazkaip paskutiniu metu tie Prienai labai daznai uzkliuna,tai busima mere is Prienu,tai pries tai yotube pazere tokiu perliuku is Prienu,kurie apie svietima nieko,o tik apie apsvietima nutuokia.

ES lesu svaistymas

ES lesu svaistymas portretas
Kodel niekas nepasidomi, kad tie milijonai yra svaistomi visiskoms nesamonems - buhalterines apskaitos programoms, kurias verslo imones isigyja mazdaug 100 kartu pigiau :)
VISI KOMENTARAI 4

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių