Prezidentė: norint gyventi geriau, reikia daugiau dirbti

Grįžti į straipsnį

MNPD Lietuvoje 30000 litų

MNPD Lietuvoje 30000 litų portretas
Visiems visiems visiems Kad gyventi oriai Lietuvoje, kiekvienas dirbantis žmogus pirmiausia turi (planuoti): - būti sotus; - būti apsirengęs (šiltai); - turėti (šiltus) namus savo šeimai. Ir kad gyventi taip oriai Lietuvoje, pirmiausia ... Neapmokestinamasis pajamų dydis (NPD) žmogui turi būti 30 000 litų metams. Štai info švietimas aiškumui ... **************************************************************************** (JK) Anglijos (nesovietinio mentaliteto) ekonomistai paskaičiavo ir užrašė neapmokestinamų pajamų dydį(NPD) žmogui 2011 – 2012 metams: £143.75 savaitei £622.92 mėnesiui £7,475.00 metams Nuo žmogaus veiklos šių pajamų nėra atskaičiuojamas joks mokestis, net ir valstybiniam socialiniam draudimui. Tai yra žmogaus veiklos (verslo) asmeninė ir privati neliečiamybė kapitalistinėj šaly. Išvertus į lietuvių kalbą, būtų tokie NPD žmogui Lietuvoje: 568,83 lt savaitei 2 464,96 lt mėnesiui 29 579,32 lt metams ************************************************************************** Metinis neapmokestinamasis pajamų dydis (MNPD) ž m o g u i Anglijoje 2010 - 2011 metams buvo: £6,475.00 (apie 25 600 litų) ************************************************************************** Susijusi info: - daiktų (namų, automobilių, ...) kainos Anglijoje ir Lietuvoje yra vienodos; - Lietuvoje kai kurie daiktai yra dar ir brangesni nei Anglijoje. NPD Europos Sąjungoje turi būti vienodas (ar bent jau panašus) ir nediskriminuojantis. **************************************************************************** Žmogaus minimali(ausia) pensija Anglijoje (tokia pat turi būti ir Europos Sąjungos Lietuvoje): - £ 130 s a v a i t e i (506 litai), o šiais metais dar šiek tiek ir padidinta. - dujos šildymui kompensuojamos (nekainuoja); - elektra kompensuojama (nekainuoja); - kelionė metro, autobusu nekainuoja (savam mieste); - kitokios lengvatos. Tai dar ne visas rinkinys pensijinio amžiaus žmogui, oriai gyventi. *************************************************************************** Pagarbiai ...

111

111 portretas
ponia grybauskaite kazkaip nerealiai gyvena kazin kaip inai gyventu is 650lt. per menesi ir tu dirbk kaip nori ,bet gausi tik minimuma.

Keista

Keista portretas
O as maniau kad reikia maziau vogti. Taip pat sumazinti biudzetininku skaiciu. Blyn viska kompiuterizavom kad padaryti darba efektyvesni, o biudzetininku padidejo, nors gyventoju kardinaliai sumazejo. Cia kaip gaunasi?

Prezidentei

Prezidentei portretas
Jeigu maxima moka darbuotojams minimuma ir sugeba ikurineti filialus ne tik lietuvoje bet ir kitur pasaulyje, vadinasi ji mazai moka savo darbuotojams ar ne? Juk negalima sakyti kad tie darbuotojai mazai ar neefektyviai dirba, juk ju vergvaldys net labai prasigyveno.

MNPD Lietuvoje 30000 litų

MNPD Lietuvoje 30000 litų portretas
Kas apgins silpniausiąjį žmogų Lietuvoje?

mal

mal portretas
bet dar svarbu zmogui uz kiek dirbti............

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip sukurti tvarką valstybėje? _53 straipsnis Valstybė rūpinasi žmonių sveikata ir laiduoja medicinos pagalbą bei paslaugas žmogui susirgus._ Tai yra mūsų pagrindinis įstatymas. Visokios rinkliavos sveikatai apsaugoti yra vagystė ir Konstitucijos laužymas. Atsakingi už konstitucinės tvarkos šalyje palaikymą Prezidentė, teisėjai, ministrai ir seimūnai turi sėdėti kalėjime iki gyvos galvos su jų ir jų giminių turto konfiskavimu (nepamirškite Kairio mamą Florentiną).

Kęstui

Kęstui portretas
Ką tu čia pliurpi nesąmones

Taip..

Taip.. portretas
Visas gyvenimas tik i darba susiveda- dirbti daugiau, dirbti nasiau ir dirbti ilgiau... O paskui - dziaugtis "didele" pensija :)

Loni

Loni portretas
Pagal straipsnio pavadinimą, jau labai protinga mūsų prezidentė.

Kęstas

Kęstas portretas
>8 Gal seniai neuostei jazminų?

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Labai daug ,, dirba ,, seimūnai, už tat labai gerai gyvena !!!

spektaklis

spektaklis portretas
O ką, Lietuva priklauso Europos Sąjungai? Ot tai naujiena.... Reiktu pranešti seimui..... Kaip mano?

haja

haja portretas
daugiau ? ar efektyviau ? ... o gal daugiau dirbti kad isgyventi ? ... teisingai, jei mokama minimali alga 800 tai kad pragyventum reikia dirbti bent 3 etatais... taip kad daugiau jau nebera kur... kvaisa ta prezidente... nors ir balsavau uz ja... bet tai... kvaisu kvaisa....

Kęstas

Kęstas portretas
Paregėti niekada nevėlu.

fiola

fiola portretas
ne visi yra gabus mokslui,deja tokiu nemazai.i uzsieni vaziuoja ir baige universitetus ir proftehnines mokyklas.ponia prezidente atsibuskit,mes uz jus balsavom,o vaikus siunciam dirbti i i uzsieni.nes lietuvoi reikia ne tik kliniku,bet ir gamyklu.kur dirbtu musu'negabus vaikai"keikiam tarybine valdzia,bet tada nebuvo valkatu,visi turejom darbus ir badu nedvesem ir bomzu nebuvo.

as

as portretas
reikia maziau dirbti ir saugoti sveikata turi buti tik 8valandos dienos darbo ir taip kad galeciau is algos vienos nuvaziuoti pailseti i kanarus tada bu gerai o dabar yra blogai su algom

spektaklis

spektaklis portretas
Baik juokus... Kanarai.... Lietuvos pajūryje dantys atšips, kai bandysi kainas įkąsti.... O ir pradžiai nuvažiuoti reikia su tokiomis degalų kainomis....

Galerijos

Daugiau straipsnių