Prezidentė: Lietuvai praverstų nauja atominė elektrinė

Grįžti į straipsnį

aha

aha portretas
buvo referendumas ir pilieciai balsavo pries atomines statyba tai koks dar kyla klausimas o gal pilieciu nuomone visiskai nebereikalinga

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ      portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti žemės ūkio sklypus. Išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes ... Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt

www

www portretas
tai yra absoliutus nesiskaitymas su zmonem nes ji naudinga del pinigu isplovimo o zmones gaus dar viena apinasri./Vienu zodziu stalinas pasake ir sventa./.......

aras

aras portretas
REIKEJO ALAUS MILTELIU IR 2 DIENAS

NE

NE portretas
Tauta aiškiai pasakė - NE Tai apie ką čia jinai šneka, gal prasminga buvo neuždaryti anos, kuri galėjo dar saugiai dirbti. Gal papasakotų, kiek pinigėlių išleista tiems uždarymams, kur galo nėra. Ir apie kokią energetinę nepriklausomybę čia pasakoja, juk kuro tai elektrinei Lietuva tai neturi, reikės pirkti ir kainas diktuos pardavėjai. Tai ar labai norisi dar labiau skurdinti žmones? Užtenka jau " saulės energijos" biznio.

Valbasys

Valbasys portretas
Taigi lengva padėti kryželį biuletenio langelyje, ypač pasislėpus už kitų balsuotojų nugaros. Bet visi norime gyventi šiltai, o tam reikia kūrenti kurą. Visi norime keliauti, o tam reikalingos tonos žibalo lėktuvų bakuose. Visi norime skaniai pavalgyti, o tam reikia auginti ne biokurą, o javus maistui. Visi norime turėti erdvų būstą, bet ne visi nujaučia kiek kuro sunaudojama statybinėms medžiagoms gaminti. Niekas nenori gyventi taip, kaip gyveno eiliniai lietuviai tais ekologiškais tarpukario metais, pasikirsdami žabų kaimyninėje giraitėje. Apie fotoelektrinį efektą mokėsi mokyklose dar mūsų seneliai Smetonos laikais. Bet Saulės baterijų energija ir šiandien trigubai brangesnė už dujas. Galime balsuoti dar ir dar, bet rusų atominė jau statoma čia pat prie mūsų Nemuno ir niekas to nesustabdys. Jeigu nestatysim mes, tai rusai pastatys dar priedo Baltarusijoje, to paties Nemuno aukštupy.

kiek

kiek portretas
kiek pasauly yra miestu turinciu 3 ir daugiau mln gyventoju, kuriuose irengtos atomines elektrines?

gebelsas

gebelsas portretas
apklausa .... neradau kaip atsakyti... gal ir sutikciau kad statytu nauja atomine.... 1-ale kad labai aferistai musu megsta vogti- isvogs puse pinigu.... 2-statyti nemoka- paziurekit kaip Gedimino prospekta Wilno isklojo- brokas... Tai kas statys- liankai?

Baisu

Baisu portretas
Pirmiau sena uždarykite.....paskui svajokite apie dangiškus migdolus........nepastatys AE nes išvogs.....

RM

RM portretas
Ne praverstų o konkrečiai naudinga būtų.

as

as portretas
nekenciu as musu ponios,pagal kazkieno duda loja..Subinlaize...geda

ip

ip portretas
DEBILOIDAMS IŠ prezidentūros ir seimo : atominė elektrinė tai žala Lietuvai , tai ką kliedi prezidentė šiame straipsnyje apie atominės naudingumą tai yra melas ,. 1. atominės statybos metai 15 metų --- o dabar paklauskim pas ją per kiek pasistato vėjo jėgainės ( maksimum du metai su visais tyrimais ) ? 2. paklauskim kiek vėjo jėgainės pagamintu elektros per 13 metų ( iki atominės elektrinės statybų pabaigos ) . 3. kiek lietuvai priklausys elektros energijos iš atominės elektrinės ir kiek tai kainuos ? 4. kiek reikia vėjo jėgainių kad atstotų atominės elektrinės pagamintą elektros energiją ? 5. Kam reikėjo švaistyti milijonus elektros jungtims jei ruošiamasistatyti savo atiminę elektrinę , jei galima buvo už tuos pinigus statyti vėjo jėgaines ? 6. Kiek tarnaus atominė elektrinė ir kiek kainuos atominės uždarymas plius begalybės metų atominio kuro saugojimas ? 7. Kodėl Lietuva turi būti atpirkimo ožys ir jos teritorijoje statoma atominė elektrinė dėl kažkokių 500 mw ar dar mažiau ( nes jei moka dlint prezidentė tai lai pasiskaičiuoja kiek 1350 mw gaunama dalinant iš 3 arba 4 ? 8. Kodėl Lietuvos vyriausybė nieko nedaro kad vėjo ir saulės gaminama elektra nebūtu superkama iš privačių asmenų ir tuo sumažinama žala Lietuvai ( suprantu įsipareigojimai es , tai gal laikas pasiūsti es ir atsijugti ) ? 9. Kodėl Lietuva neturi savo valdiškų vėjo jėgainių parko 1500 mw galingumo (500 vėjo jėgainių kurių kaina 2 milijardai , arba 1000 vėjo jėgainių kurių bendra galia 3000 mw o kaina 4 milijardai ) , 10. O jei prezidentė moka skaičiuoti ir turi šiek tiek smegenų tai supras kad pastačius vieną vėjo jėgainę ji jau gamina elektrą o pastačius antrą ir ta gamina ir kol pastatysi 500 arba tūkstantį jos viena kitą atpirkinės kaip ir susimokės pačios už save palūkanas , tuo tarpu atominės elektros lauksi 15 metų o gal ir ilgiau o procentai tik augs beje savininkas bus ne Lietuva o siauraakiai čiukčios , tik va gali ir nedagyvent iki atominės statybų pabaigos , taigi nauda ne žmogui ir Lietuvai o firmoms ( tas pats kas vyksta su saulės ir vėjo elektrinėmis kaip ir su motinystės išmokomis , viešais pirkimais ir t.t. - aferos ) 11. Toks paprastas klausimas : jei pastačius 500 vėjo jėgainių už 2 trilijonus ir už 2 trilijonus elektros saugyklą tipo kruonio tik ten kur nemuno apsememi žemės plotai , elektra pardavinėti šildymo sezono metu po 10 centų , kitu sezonu po 50-70 cnt. tai ant kiek šoktels Lietuvos ekonomika ir per kiek laiko atsipirks vėjo jėgainės ?

OHOHOOO

OHOHOOO portretas
Matyt Es lauzia statyt,nes gaus baudos,kiek jiem siknas laizys,liaudis pasake NENORI tos atomines

Nesąmonė

Nesąmonė  portretas
Jei neišsaugojo esamos AEtai ir nujos nereikia. Tegul kaltina politikus ir kitus vlstybės veikėjus, kurie susigundė Europos pinigai ir neatsižvelgiant į žmonių valią sustabdė esamą AE. O dabar viešai purškiama migla apie nepriklausoma energetiką.

L

L portretas
Paklauskim zmoniu,o dabar tegu jie eina na..,nes bl mes netokio atsakymo tikejomes is ju? ir vel ims irodinet kad visgi statom.

Seniai sliuxai

Seniai sliuxai portretas
Kodel tau nesusikist savo nuomones I savo lezbiska Subine komunistu ispera

arvys

arvys portretas
labai teisingai Prezidente pasake,reikia visu partiju pritarimo ir susitarimo,nes kai buvo komuniagoas praeita karta tai kure viena AE projekta,atejo koncervai i valdzia tai ana panaikino ,pradejo kita VAE projekta,atejo vel komuniagos sako ,kad sitas jau netinka.ir cia matyt viskas del atkato,tai tegul susitaria kur ,kam ir kiek liks ir stato greiciau.nes gana juokinti ir savo liaudi ir kitas salis.

LLL

LLL portretas
Tegul panelė prezidentė prisimena ką kalbėjo prieš prezidentinius rinkimus. Pati buvo už buvusio projekto sustabdymą ir aplamai prieš atominė energetiką. Konservai su Auštrevičiaus pagalba pasirūpino, kad sena AE būtų sustabdyta (kai buvo pasirašoma sutartis dėl ES, o atėję į valdžią patys pasistengė, kad pradėtas AE projektas būtų sustabdytas - išardė struktūrą LEO. Kokio lygio veikėjai buvo sulindę į LEO - visiškai ne esmė, kontrolinis akcijų paketas juk buvo valstybės rankose - reikėjo buvusius išvaikyti, jei netiko, paskirti naujus ir būtų baigtas kriukis. Visi konservų statytiniai puikiai moka miglą pūsti ir pildyti kišenes valstybės sąskaita. Tai ko čia purkštauti ir dar pliurpti apie kažkokius naujus projektus. Dabartinei valdžiai netikslinga iš naujo gaivinti AE projektą, o tuo labiau bandyti tęsti konservų pradėtą aferą. Lietuvai atominės energetikos era jau praeitis.

Pinokis

Pinokis portretas
Lietuva be atominės elektrinės neišsivers.O kai kuriems komentatoriams derėtų iškelti baudžiamasias bylas.

TO iP

TO iP portretas
Esi bukagalvis kokių retą.Vėjo ir saulės projektai uždaromi, nes kaina už 1 kwh 1,5 lito.Jeigu jie pardavinėtų po 0,3 lito, labai prašom statyti.

Keista

Keista portretas
Iš kur tie rinkėjai žinojo, kad nereikia atominės, neturėdami žalio supratimo apie energetika, apie Šiaurės-Vakarų jungtis, apie jungtis su Vakarais, apie trijų Pabaltijo valstybių sutarimus ir bendrus elektros tinklus.Tai buvo akivaizdus balsavimas prieš Kubiliaus vyriausybę ir ne daugiau.Blogai kai runkeliai sprendžia rimtus energetikos klausimus.

to 20

to 20  portretas
idiote skaityk kas parašyta

to 20

to 20  portretas
idiote skaityk kas parašyta

Galerijos

Daugiau straipsnių