Premjeras: tarp svarbiausių Vyriausybės darbų - padidinta MMA

Grįžti į straipsnį

RM

RM portretas
Populistai sumauti, dar daugiau žmonių padarė ubagais.

wwww

wwww portretas
Butkevičiui ateina liūdnos dienos.Nuoširdus žmogus - dar nereiškia, kad geras Premjeras.Kubilius buvo nemėgstamas, bet jis dirbo darbą.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Bet kodėl ponas BUTKEVIČIAU nepasakote, kad paskyrėm priemokas prie atlyginimų dar tik pradėjusiems dirbti ar dar nedirbusiems valdžiažmogiams, sužlugdėm ūkio banką, nesiderėjote kaip buvot žadėję dėl kuro akcizo, elektros kainą padidinot vos1,9 cnt mažiau nei buvo planuota nors garsiai triūbijot kad kainai kilti nėra pagrindo KODĖL???? Kodėl bijote pasiklausti gyventojų dėl pūvančio euro įvedimo, ar dar jie nori jo nors sakėte kad svarbi gyventojų nuomonė. Kažkaip nutilote apie pavogtų pensijų, kaip yra žinomas vagis, gražinimą? ir dar daug KODĖL????

vyt

vyt portretas
mano nuomone socdemai visiskai pamirso padekoti kubiliaus vyriausybei uz gera ekonomini idirbi , kad net 150 lt galejo padidinti minimalu atlygi. pamirso prisiminti koki ekonomini idirbi paliko 2008m. , kad net 2008m. lapkriti ar gruodzio pradzioje nebuvo uz ka moketi pensiju, o tai rodo nekompetencija buvusiai ministrei blinkeviciutei, kuri dabar yra europarlamentare. ikikrizine socdemu vyriausybe nezinau ar specialiai , bet nuslepe europos perspejimus del artejancios ekonomines krizes , kuri kubiliaus vyriausybei sukele sunkiai pakeliama ekonomone nasta

Galerijos

Daugiau straipsnių