Premjeras: minimali alga artimiausiu metu nebebus didinama

Grįžti į straipsnį

XXL

XXL portretas
PRIES IVEDANT EURA,REIKIA ATSIKLAUSTI ZMONIU AR JIS MUMS REIKALINGAS,KAI JAU PATYS VOKIECIAU NORI JO ATSISAKYTI,TAIP PAT ANGLAI IR KITOS SALYS.MUS TUO LABIAU JO NEREIKIA!

juons

juons portretas
pala pala. o tai kaip su pazadais??? nebutu ockarikas zadejes, buciau uz kubilu balsavis.

andrius

andrius portretas
Kam tas euras reikalingas ???

Europa

Europa portretas
jau Europos lygi pasiekem .Aciu.Kam bedidinti.5 asmenu normali seima gyvenam is 700 litu,abu turim sveikatos problemu.

na va

na va portretas
"na čiužom dobru daleko neujedeš".Koks rezervas buvo likęs nuo praeitos valdžios, tą panaudojo, o toliau-nė iš vietos.Jokios reformos nevyksta, bedarbystė auga.Tai vėl darbo grupę kūrsim?

Pranas

Pranas portretas
Pirmieji Premjero protingi žodžiai per tris mėnesius valdymo. Tikėsimės, kad atsilaikysi ir ištęsėsi tuos žodžius, Premjere.

o

o portretas
PAZADAI BUNA TIK PRIES RINKIMUS:DDD KA ISSIRINKOT, TA IR TURESIT;)))

je

je portretas
Cirkas baigesi?

Patarimas

Patarimas portretas
Tai neapmokestinamąjį minimumą reikia padidinti, kažin ko tyli, kiek mokesčiai padidėjo, pakėlus MMA iki 1000 litų? Tegul padidina neapmokestinamą minimumą, na, kaip kitose ES šalyse, ir nereikės nieko daugiau - tarkim -tokį neapmokestinamą minimumą kaip Anglijoje. Įdomu, kur padės tuos papildomus pinigus, kur gaus po MMA padidinimo? Matyt ir Sodros įplaukos smarkiai pakilo, kad jau " lubų" užsigeidė? Tai dideliu atlyginimus gaunantiems nereikės mokėti Sodros?

XXL-ui

XXL-ui portretas
nuo kada anglai eurą turi??? :)))

pensininke

pensininke portretas
pirmiau grazinkit ka nusavinote o paskui galvokite apie euro ivedima,mat jeigu dabar grazinsim ka sumazinote tai nevy kdysim kriterijaus.Gal Butkevicius galetu atsakyti kaip gyvens eiliniai zmones kurie gyvena is pensiju ir minimumo

ppp

ppp portretas
Bijot referendumo,nes pralaimesit!!! Ir neisvedziokit, kad istoje i ES jau nereikia referendumo.Pirmiausia reikia gerai gyventi,atsiskaityti su skolininkais ,ivykdyti savo pazadus o tiktai galima galvoti apie euro ivedima.Dirbtinai sudarot Mastr. kriterijaus vykdima ir ...

antanas

antanas portretas
ponuli jus taipat kaip koncervu sutva pazadais gyvena taip ir jus premjere.,pazadejau patesijau nepadariau tai negresijau,stai tokie musu valdios pazadunai.

Europoj

Europoj portretas
1000eu minimali

www

www portretas
iai gal laikas minimalias pensijas didinti nes to pinigelio niekados /nebuvo/ ir nebus....?

zinoma

zinoma portretas
nekeis,nes tam ,kad pakeisti reikia ji sukurti,o kaip?na kaip?

Galerijos

Daugiau straipsnių