Premjeras: Lietuvos banko vadovybė turi pasisakyti dėl R.Šarkino kompensacijos dydžio

Grįžti į straipsnį

Patarimas

Patarimas portretas
skirti tokią kompensaciją kiek ižde liko pinigų......

pilietis

pilietis portretas
Jam dar skirti kompensacija, uz ka? Jis blogai atliko savo pareiga, visokie holdingai kai jis vadovavo neteisetai rinko pinigus is zmoniu, paskui katruos nunese, bei banku veikla buvo aferistiska. Uz toki darba jam tik kameroj kojke reiktu pasiulyti, o ne iseitine kompensacija. Kas pas mus per valstybe tyciojasi is zmoniu ir viskas gerai. homikai gazdina normalius zmones kalejimais jei jiems nepakliusi pedofilu klanai pasitelke prokurorus tyciojasi is zmoniu sauganciu savo vaikus, aferistai pasidare pinigu pas mus aukstuomene, o inteligentai jei dar po konteinerius nelandzioja tai dar stebulas. O seima kas tai dabar jau vyro ir moters santykiai tai atgyvena ir vaikai jau mums nebereikalingi. Tai nera ko stebetis kad emigracija tik dideja. Gal jau uzteks sito visko kada baigsis ta normaliu zmoniu diskriminacija? Nebesuprantu ka i seima berinktum vis nenusiseka, ar ten tie homikai vieni susirenka kartu su pedofilais, bent kad is ten vos ne puse milijonieriu tampa tai jau faktas darosi. Kada seimunai del isrinktuju dirbs o ne del tu saujeliu katrie bando mus pagal savo dudele sokdinti?

666

666 portretas
nevertas jis nei lito

pensininkė

pensininkė portretas
Sakykite jus man kokia tų kompensacijų prasmė?Aš suprantu , kad , jei žmogų pvz.dėl etatų mažinimo atleidžia,kol jis susiras darbą, jam paskiriama tokia suma ,už kurią jis galėtų pragyventi 6mėn.,kol susirastų darbą.Bet pensininkui ir dar iki šiol tiek daug uždirbusiam skirti kompensaciją, tai daugiau nei įžūlu . Bet, ką padarysi , toks priimtas įstatymas .Bet, ar tas kuriozinis, brazauskinis įstatymas yra amžinas,premjere Kubiliau?Ar Jus ,šiandien nesugebate jo pakeisti , ar nenorite ,NES TAIP PAT LAUKIATE DIDELIŲ SAU KOMPENSACIJŲ .

SIURBĖLĖS

SIURBĖLĖS portretas
KAS SUGALVOJO TAS KOMPENSACIJAS?

as

as portretas
Kompensacijos turi buti mokamos zmonems PRARADUS darba o ne iseinant savo noru!

spyglys

spyglys portretas
Kokios gali būti išeitinės kompensacijos pasibaigus kadencijai ir apsirūpinus visam gyvenimui? Net dalis banko valgykloje maisto gaminimo sąnaudų buvo padengiama -maistas buvo pigesnis nei eilinėse miesto valgyklose.

MMM

MMM portretas
Idomu kaip taip valstybine imone nepavaldi vyriausybei,o tai kam tada pavaldus Lietuvos bankas,gal dedei Semui.

nebeturiu

nebeturiu portretas
nuomonės,perskaičius du str, dėl p.Šarkino kompensacijos,.pasimečiau ...

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių