Premjeras: jau netrukus paaiškės investuotojas į atominę elektrinę (atnaujinta)

Grįžti į straipsnį

europietis

europietis portretas
Buvo Lietuvoje Wiljamsas ir LEO,kas sekantis?Ateis pinigai is sventos,barbariskai uzkariautos zemes ir nubasins Lietuvele.

wes

wes portretas
Vėl bus amerikiečiai ir jie investuos mūsų pinigus... savų nekiš.

tai

tai portretas
Tai konserwams net konkurso skelbti nebūtina? Keista , keista... Matyt jankiai nebeturi kur dėti savo "patikimas " jėgaines ,tai Qbilistane statys reaktorių fokušima-mat2.

Domantas

Domantas portretas
Premjeras nekantrauja, " neperšokęs griovio jau sako <op>".

niekonaujo

niekonaujo portretas
runkeliams viskas blogai

tai

tai portretas
Sakai mes runkeliai? Gal tokie esam ,nes norėtume skaidrumo ir bent preliminarios būsimos elektros kilovatvalandės kainos?

r

r portretas
turime ir mazeikius,tai negarantuoja geros kainos..kol politika bus biznis,nieko gero nelaukime..

qqq

qqq portretas
Ir vel eiliniai kubingalvio paistalai.Atomines Lietuvoje niekada nebus,tik jos vardu dar daug metu bus paprasciausiai plaunami pinigai.Rusai savo atomine tures,Baltarusiai tures,tai jei mes ir pastatysim,tai kaina bus didesne uz kosmine !

jei

jei portretas
ir bus kas tai tik westinhouse, kalbejau su vienu amerikos lietuviu frankfurto aero uoste , jis patvirtino kad tie amerikonai labai domisi situo projektu. Kitas klausimas - kiek brangiai Lietuvai tai kainuos?

as

as portretas
oi oi oi kaip Hitleriui ar Stalinui reikejo tokio propagandisto. Butu visa pasauli nugaleje vien tik propaganda genijus pe velai gime.

Skalvis

Skalvis portretas
nesuprantu kodėl jis nekelia ragelio. Aš noriu tapti naujosios AE investuotoju su turimais 154 litais kišenėje :)

Aciu tau Kubiliau

Aciu tau Kubiliau portretas
Uzstatys Kubilius Lietuva kad tik atomas butu.Viskas yra daroma kad tik tos Lietuvos nebutu.

egle

egle portretas
AR LIETUVA leis tam Kubiliui statyti AE? Tada juk tapsime galutinai prasiskolinusia bananine respublika.

Atsakykit

Atsakykit portretas
Negi vėl naują baubą turėsime Lietuvoje? Ar ne laikas naudoti atsinaujinančios energijos šaltinius? Ar tik vykdom tai, ką liepia Briuselis, rizikuodami trūčinti žmones branduolinės radiacijos pasekmėmis? Kas gali atvesti į protą mūsų valdžią?

Yla

Yla portretas
Jau jau tuoj... na, dar truputį, va jau tuoj...

Vladimir

Vladimir portretas
KAM REIKEJO IŠVYS UŽDARYTI IGNALINOS AES?

ROM

ROM portretas
Kur nusiritom , jei Kubilius bei Sekmokas su Grybauskaite be tautos pritarimo gali spręsti klausimą , liečiantį visą tautą . Avarijos atveju bėgsime į Rusiją ar Lenkiją ? Čia ne Ukraina ar Japonija , mūsų teritorija mažytė . Nekalbu jau būsimą elektros kainą - ji , aišku , bus didžiulė . TAI KODĖL VISKAS SLEPIAMA ? Kad nuo 50 milijardų statybos kainos patyliukais otkatais liktų 5 milijardai ?

AMEN

AMEN portretas
Kubiliau pasigailek Lietuvos,

Kęstas

Kęstas portretas
Kokią elektros kainą mums siūlo A.Kubilius? Viena dozė, turinti 100 milisivertų radiacijos bei 40 kartų viršijanti metinį radiacijos kiekį, kurį mes gauname iš natūralios aplinkos, padidina kiekvieno iš mūsų tikimybę susirgti vėžiu dviem procentais [1]. 1. Report, “Biological Effects of Ionizing Radiation VII,”US National Academy of Sciences. Standing committee on the effects of radiation.

atomines

atomines  portretas
mums nereikia ir nera ko jos statyti,nes salyje , esant tokiai korupcijai ,atomine pastatys nesaugia,o pinigeliu i savo kisianes vagys isplaus tiek,kad pastatys namus sau ir savo visai giminei. ir patys isvaziuos is Lietuvos.

ee

ee portretas
Jokių atominių elektrinių! Mūsų beliko tik 2,5 milijono, po 10 metų bus tik du milijonai - kam mums ta elektrinė? Greit užteks vien Kauno hidroelektrinės... Atsipeikėkit! 30 milijardų numatytų skirti atominei skiriamų, galima panaudoti daug geriau. Iš vis, nereikia atominės išsivaikščiojančiai tautai.

baikit

baikit portretas
nebus jokiu elektriniu, kur kubilas ras durniu kuris kistu babkes i elektrine kai per 50km stoves dar dvi elektrines, jei bus tai bus tik babkiu plovykla - virtuali sekmoko atomine elektrine

kblst

kblst portretas
seniai tas investuotojas aiskus, ir likvidatorius ir sunaudotu pinigu naudotojas. nepudrinkit kubiliau zmonem smegenu, a, bukit zmogus ka. Nes krisit labai skaudziai. uz***sot jau

darius

darius portretas
Apie ką kliedi šitas ponas ?

Atsimerk

 Atsimerk portretas
Kur dėsi ta elektrą kai neliks kam gyventi?Sutvarkyki senos elektrinės atliekas,nes nuodiji gyventojus.

Galerijos

Daugiau straipsnių