Premjeras: eurą reikia įsivesti kuo greičiau

Grįžti į straipsnį

tai tiesa

tai tiesa portretas
Premjeras prastas ekonomistas, jeigu taip sako.Jokiu budu negalima ivesti kuo greiciau eura,bus katasrofa.Faktiskai ,gal ir gerai sali pastumeti i tokias aplinkybes kaip Graikija ir kitas salis ,kuriose neramumai, ir t.t... .Matomai jau protas nenesa ,ka daryti su Lietuvoje esama padetimi.Faktiskai jau bankrutuoja ,bankai likviduojami,apiplesiami,nes jie jau neturi is ko skolinti valstybei.

TAIGI

TAIGI portretas
Butkevičius blaškosi kaip pašautas paukštelis.Daugiau šneka negu ką nors daro.Kubilius atlaikė krizę, o Butkevičius įvarys atgal į duobę.

Algis

Algis portretas
dar mazai praskolinot viska tai reik daugiau itikint apmeluot gal gana isgamos

specialistas

specialistas portretas
Neives dabar, paskui eura panaikins, riekia skubeti ES isiteikti?

Premjere

Premjere portretas
paklausykite specialistų...

apgavystėį

apgavystėį portretas
Eilinį kartą bus apgauti mažiausias pajamas gaunantys LT piliečiai , nes suapvalinus kainas litais į eurus automatiškai viskas pabrangs . O mums tas euras reikalingas , kiek šuniui penkta koja .

JeD

JeD portretas
Jei atlyginimus litais paversite tuo paciu skaiciu eurais,tada galima.Jei ne,tai nei negalvokite.

Anonimas

Anonimas portretas
Pritariu. Svarbiausia,kad kainu nepaverstu,o jas konvertuotu pagal kursa, O šiaip jie visi kaip užsikirtus plokštele dėlto euro.

Infliacija

Infliacija portretas
Žmogelis nori įeiti į istorija, kaip įvedęs Lietuvoje naują valiutą. Bet man atrodo, kad gausis šnipštas, noro neužtenka.

kodel

kodel portretas
uzdesit renovacijos mokescius dar viskas pabrangs,klausiau zinias euro zonoj daug problemu.700pensij atmesk renovacijai 150 liks 550.iskeiskit i eurus bus150 euru,graikija kur ner sildymo verkia300 gaudami euru,kaip uz150 euru sumokesim uz buta ir pragyvensim.dukra airijoj gyvena isigando.150euru yra niekas

Anonimas

Anonimas portretas
Nei mum jo reikia. Turim lita ir gerai. Anglai net nesvarstė apie kita valiuta. O čia priešingai. Viska atiduoti ir pasiimti kas yra užsienyje. Vaikai mokyklose narkotikus vartoja kur tai matyta. Tai geriau tokiais dalykais tegu rūpinasi,o ne valiutos keitimais žmonėm galva kvarčina.

Anonimas

Anonimas portretas
Aišku mažai jai kainas pavertė eurais. Tarkim dabar jai pas mus pc tegu buna kainuoja 3500Lt tai paversk 3500EU tai aišku bus blogai. O žmoniu algas padarė pagal kursa. O jai viska daryti pafal kursa tai nemanau,kad butu begalo blogai. Bet Lt,kad taip butu tai nemanau. Greičiau jie padarytu kaip katik parašiau.

As

As portretas
Niekas nebrangs kaip visi isivaizduoja. Tikrai nebus kaip kiti galvoja, kad kainavo 3500 lt o bus 3500 eur. Kainu suolis gali sudaryti tik kokius 5-10proc Arba tik suapvalins kainas pvz kava kainuoja dabar 13.99 lt turetu kainuot paskui 4.05. Tai padarys 4.09 arba 4.19 o gal net ir 3.99 eur Viskas priklausys nuo verslininku. Atsiminkit tai kad atsiskaitymas su tiekejais yra ne litais, tad atkris valiutos konvertavimas. Tuo paciu pavedimai i uzsienio bankus valiuta turetu atpigti, nes bus tik viena valiuta, na bet cia nuo banku priklausys. Is esmes turetu nebrangti niekas

Anonimas

Anonimas portretas
Aš nieko ir nesakau. Kad bus blogai ar gerai. Bet vakar kai rodė per tv. Tai sakė Italijoje butent kas liečia kainas ju nepakeitė. O tik ta pati užrašė eurais. Bent jau taip sakė ekonomistė R.Vainienė.

JONAS

JONAS portretas
arba renovacija arba euro ivedimas.negalit musu pasmaugt,as gaunu700pensija o draugas 500.sumoket uz renovacija kas liks.paskaiciuokit pries kalbant.mes skurdziai esam

Anonimas

Anonimas portretas
Nežinau. Pažiurėsim kaip čia bus ištikro.

kaunietis

kaunietis portretas
zmogau..... Ka darai.... neparduok Lietuvos nes jos ir taip mazai liko nes isparceliavot ir toliau parceliuojat visokiais budais atomu skalunais valdovu rumais ir gedemino aikstes grindiniu tai diziausias negerbimas musu palikimo kuri gali realizuoti tik neispruses muzikelis nors ir su diplomu bet tas /diplomas/ jam /garbes/ nesutaiks

Anonimas

Anonimas portretas
Tiesa aš tikrai nesiginčiju dėl tam tikru dalyku.

Pargindinis klausimas

Pargindinis klausimas portretas
Ar musu vyriausybe gali konkreciai pasakyti mums KOKIU KURSU BUS KEITIMAS??? IR GARANTUOTI MUMS KAD TAIP IR BUS ir nebus joukio pabrangimo. KODEL NESAKO DABAR??? Cia ir yra pagrininis klausimas. Pasakikit konkreciai, garantuogit tai, ir zmones abiem rankom bus uz eura.

Anonimas

Anonimas portretas
Šiai dienai butu konvertuojama pagal 3,4528 kursa. Čia oficialus Lietuvos banko patvirtintas kursas.

LLL

LLL portretas
Ar euras, ar litas - tuščias reikalas. Kaip vadinsi pinigą, nuo to niekas nesikeičia. Reikia ne pinigų įvedinėjimais užsiimti, o rūpintis, kad žmonės Lietuvoje galėtų dirbti ir uždirbti tiek sau, tiek ir valstybei. Kai galva tuščia, nėra jokių minčių kaip tvarkyti ekonomiką - belieka rūpintis kaip eurą įvesti. Kubiloidai sugebėjo Lietuvą praskolinti, išvarė daugybę žmonių iš tėvynės, tai dabartiniai turėtų pasirūpinti bent daug maž aptvarkyti ūkį. Tačiau stebint į ką krypsta valdžios veikla - susidaro įspūdis, kad gyvenimas Lietuvoje nepagerės, deja.

info

info portretas
Naikinant litą, naikinama valstybė Lietuva. Todėl sakom ... eurui ne

Gedas

Gedas portretas
Graziai pasakyta zmones gales skolintis mazesnemis palukanomis ,bankai kokias nores tokias ir padarys.turime padaryti taip kad litas butu stipresnis uz serganty eura ,tada ir neprarasime.Jeigu kainos kyla tai ir euras jau sunkiai serga ,dabar jo verte dirbtinai palaikoma

pardavejas

pardavejas portretas
Įveskite greičiau eurą,tai galėsiu už prekes gauti tiek pat eurų kiek dabar gaunu litų.Valio mūsų valdžiai.

dedukas

dedukas portretas
neivedinekit euro zlugo romos imperija, zlugo sovietu sajunga zlugs ir ES ir tai ivyks visai greitai.

Galerijos

Daugiau straipsnių