Prekybininkai: Seimas skatina nelegalią prekybą alkoholiu

Grįžti į straipsnį

Domantas

Domantas portretas
Taip, pilstukininkams ateina geresnės dienos. Jie neturės konkurentų naktį.

123

123 portretas
kas ka skatina , daunai tie prekybininkai ir vabsce visi daunai :) , 1 -ma padaryk toki varianta : kas isduos nelegales prekyvietes - tam atlygis , daleiskim bauda uz 0.5 litro =3000 litu is tu 3000 - 1000 tam kuris isdave . ir vsio , baigta . plius anonimiskai ,. O seip tai valdzia kalta kad neiveda sauso istatymo ir neuzdraudzia prekyba tabaku ,. na ir vienisoms motinoms suteikia pinigu uz ju vaikus ar isjiesko is vaiko tevo nors jie nebuvo susituoke = tuo skatina bobu paleistuvavima ir vyru isnaudojima ( vaikas, pinigai ) .

Immoral

Immoral portretas
nu bl aš nesuprantu jūsų panikos... Tai tipo jūs, kultūringi piliečiai, pritrūkę poros butelių alaus eisit pilstuko pirkt?? NE? tai kokio velnio nervuojatės? TAIP? tai lygiai tas pats- - kaip pirkot pilstuka tai ir pirksit. Aš jeigu norėsiu prisigert, nusipirksiu iš anksto. Ir nemirsiu jei pritrūksiu.

kiaunė

kiaunė portretas
šiaip tuos prekybininkus, kurie nepilnamečiams visokį birzgalą - sidrus ir alaus skiedinius - pardavinėja tai reikėtų atimt licenciją prekiaut ir viskas. Negalima žaisti su švelniom baudom. Vakar Akropolio maximoj žiūriu stovi tokie du išraudę (patys neįsitikinę, ar dar nori to sidro), o kasininkė klausia - asmens dokumento, o jie - namie palikom. o ji paukšt paukšt - čekiukas, eikit gerkit. Aišku, nežinia, ar tie vaikeliai jau turi 18, ar dar ne. Bet jiems tikrai to sidro nereikia. Išvis kokia čia mada lakt vaikams alkoholį? kas čia dabar? nauja mada? vaikščiot prisigėrus?

armija

armija portretas
Aš tai manau, kad tokius škacus į armiją reikėtų paimt. gaila, kad nebeliks privalomosios tarnybos. išmuštruot juos, kad vyrais pavirstų, o ne bobom su ciagriuku rankoj ir bonkele kitoj. kokia čia karta auga? apsimyžusių paauglių?

Robertas

Robertas portretas
Kai kuriems prekybininkams stipriai mazes apyvarta, kai kurie bus priversti uzsidaryti.Cia negali buti jokio liberlizmo.Alkoholio prekyb degalinese yra isvis absurdas.Girti dauzo kitus kaip keglius. Viena aisku ,kad po sio istatymo sumazes alkoholio vartojimas ir visai nesvarbu ar bus tik viena isgelbeta gyvybe ,bet istatymas to vertas.

Babulka

Babulka portretas
Kazin, ar tas alkoholis kam nors be prekybininku atnese ka gera. Ir prekybininkams, taip sakant, anam pasauly dar atsirugs turbut. Jeigu neparduos, tai ir vartos maziau. Jau tikriausiai esam labiausiai geriant tauta Europoj. Ir tikriauiai, todel, kad salygos tam sudarytos visos. Nieko niekam nera svento, tik pinigui meldziames.

O POLICIJA

O POLICIJA portretas
Ka veike? Kodel net nesislepe malakasosai girtaudami viesoje vietoje? Visos tu legaliu alkoholio prekeivu baimes tai pasakos,tik ju pelnas sumazes, o bobutes nesunku isgaudyti.

Vytas

Vytas portretas
Aisku ko siekiama draudimais.Kaip kitaip realizuos ivesta nelegalu spirita.Biznis seseliniai prekybai. Bus nesurinkti mokesciai.Ir kas vel kentes?Paprasti zmones.Jei seimas priima tokius istatymus,tai jie remia nusikalstama bizni.Gal naujas seimas atsauks tokius nutarimus.

Robertas

Robertas portretas
Vytai ka kalbi,kokie mokesciai? Is alkoholio? Juos suryja nepilnameciu detoksikacija, zuvusiu keliuose skaicius ir t.t.Valstybei tai monkes biznis .

kėdainietis

kėdainietis portretas
kai snarglėtas dar pienburnis neužsidirbę laiko rankoj butelį o kitojj cigaretę ir sėdi prie daugiabučio laiptų jų krūvelė, spjaudo ir keikiasi ir nemėgink ką pasakytnes išgirsi to ko nesi savo žilam amžiuj girdėjęs.Policijos nėra ištisus metus nesilanko ,liaudininkų rajonas gan nuošalus.Tų jaunuolių tėvams tas pats svarbu kad jų nėra bute o kad skreplioj laiptinėj, per langus mėto degančias cigaretes ,bambaliusnuo alaus ,kažkaip lyg iprastas vaizdelis tėvams, mat ir tėvai stipriai baliavoja ,pačios rūko ir mėto nuorūkas per langus.

kastro

kastro portretas
Pagal pavadinimą atrodo, kad tai prekybininkų užsakytas straipsnis. Beje, liberalūs estai, jau gerokai įklimpę į alkoholizmą, panašų ribojantį įstatymą priėmė dar pavasarį. O aplamai man, jau turinčiam pakankamai metų, niekaip nesuprantama, kodėl žmogėnas turi naktį blūdinėti ieškodamas butelio alkoholio ar bambalio alaus. Tokiam tai jau aiškūs alkoholizmo požymiai su liūdnom pasekmėm. Ar ne tokius galutinai žudo šiuo metu esanti naktinė prekyba degalinėse svaigalais?

LT

LT  portretas
Pagaliau atsibudo seimunai. Seniai reikejo sito istatymo. Apie taskus sneka tik naktiniu parduotuviu savininkai. Jiems sumazes pelnas. Taciau gris ramybe aplinkiniams . valio Seimui!

mrr

mrr portretas
tai stumiam is vis "sausa" istatyma !!! valio

Galerijos

Daugiau straipsnių