Prekyba bilietais į „Eurobasket 2011“ užstrigo vos prasidėjusi (papildyta)

Pirmadienį 10 valandą vos prasidėjusi išankstinė prekyba bilietais į 2011 metų Europos čempionatą Lietuvoje nutrūko dėl techninių kliūčių.

„Tiketos“ atidaryta oficiali svetainė prekybai bilietais į krepšinį „nulūžo“.

Pirmadienį bilietus į Senojo žemyno pirmenybes gali įsigyti tik užsiregistravę į „EuroBasket Fan Club“.

„Tiketos‘ išplatintame pranešime teigiama, kad pirkėjai, kurių užsakymų nespėjama priimti tą pačią akimirką, yra statomi į virtualią eilę.

„Per minutę „Tiketos“ sistema gali parduoti 1000 bilietų, tačiau pirmąją išankstinės prekybos valandą sulaukėme keliasdešimt kartų daugiau užklausų. Per pirmąją prekybos valandą buvo užfiksuota daugiau nei 2 milijonai kreipimųsi į sistemą, todėl jos veikimas sulėtėjo“, - sako „Tiketos“ vadovas Andrius Žiauberis.

Bilietų pardavimo sistema patiria itin didelį spaudimą, nes išankstinės prekybos metu įsigyti bilietus į Europos vyrų krepšinio čempionatą bando ne tik „EuroBasket 2011 Fan Club“ nariai, bet ir jais nesantys asmenys.

„Norime dar kartą priminti žmonėms, kad viešoji prekyba bilietais, kai įsigyti juos galės visi norintys, prasidės ketvirtadienį, o išankstinė prekyba yra skirta didžiausiems krepšinio aistruoliams, užsiregistravusiems fanų klube“, - sako A.Žiauberis.

Siekiant sklandžiai aptarnauti prognozuojamą milžinišką pirkėjų srautą, „Tiketa“ kartu su savo partneriais ženkliai padidino IT sistemos resursus. „Baltic Data Center“ skyrė papildomus duomenų centrų išteklius, o telekomunikacijų bendrovė TEO – padidino sistemos veikimui būtino interneto spartą.

Pirmadienį apie 13 val. bilietų į Vilniuje vyksiančias varžybas jau nebebuvo - visi buvo parduoti vos per kelias valandas.

Viešoji prekyba bilietais prasidės kovo 17 dieną, 10 valandą, tačiau gali būti taip, kad tada bilietų jau nebebus.

Štai tokį vaizdą mato krepšinio aistruoliai, norintys internetu įsigyti bilietus į "Eurobasket 2011" varžybas.


Šiame straipsnyje: Eurobasket 2011

NAUJAUSI KOMENTARAI

gavau

gavau portretas
Spėjau gauti 1 bilietą į ispanus su LT...Ir nulūžo iškarto :(((

tuk tuk

tuk tuk portretas
Garantija puse bilietu bus juodojoj rinkoj

as

as portretas
Gavau 4 bilietus i Ispanus ir luzo tiketa
VISI KOMENTARAI 20

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių