Pradėjo veikti 25 banko „Snoras“ padaliniai

Banko „Snoro“ laikinojo administratoriaus sprendimu nuo ketvirtadienio, lapkričio 24-osios, veiklą atnaujina dar 22 banko padaliniai ir dabar jų iš viso Lietuvoje dirbs 25.

Banko padaliniai ketvirtadienį atidaromi nuo 10 val. ryto ir dirbs iki padalinio darbo grafike numatyto laiko. Aptarnaujant klientus, pirmenybė bus teikiama neįgaliesiems ir pensinio amžiaus klientams, pateikusiems atitinkamą pažymėjimą.

Kol kas banko filialuose ir jų skyriuose kiekvienam banko klientui iš mokėjimo sąskaitų, kurios nėra susietos su mokėjimo kortelėmis, bus išmokama daugiausia iki 500 litų per parą. Iš sąskaitų, kurios valdomos mokėjimo kortelėmis, lėšas bus galima išsigryninti tik naudojantis bankomatais. Kitos bankininkės paslaugos banko klientams nebus teikiamos.

Tačiau, kaip ir iki šiol, banko klientai ir toliau gali disponuoti iki 500 litų per parą suma – išsiimti bankomatuose ir atsiskaityti prekybos vietose, kuriose aptarnaujamos banko mokėjimo kortelės.

Apie operacijų atnaujinimą juridiniams asmenims banko laikinasis administratorius praneš vėliau. Šiuo metu judiriniai asmenys, besinaudojantys turimomis verslo mokėjimo kortelėmis, bankomatuose gali išsigryninti iki 500 litų per parą.


Šiame straipsnyje: Snoras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimėlis

Klausimėlis  portretas
Tai ką daryti 90 metų močiutei, kurios pensijos skyriuje negalima išgryninti, nes ji pervesta į kortelinę sąskaitą, o bankomatu ji nemoka naudotis?

Atsakymas močiutei

Atsakymas močiutei portretas
Nedaryti nieko, nes ir iki šiol ji nedarė nieko.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių