Potvynių siaubiamame Tailande poilsiautojams iš Lietuvos grėsmės nėra

Dėl potvynio kai kuriose pietinėse Tailando provincijose, taip pat Tailando kurortuose – Puketo ir Samujo salose – poilsiautojai ar juos ilsėtis išleidę artimieji gali būti ramūs, nes šiuose regionuose kompanijos TEZ TOUR turistų iš Lietuvos  nėra. Patajoje ir Bankoke nelyja, nes šių regionų ciklonas nepalietė. Šiuo metu Tailande ilsisi 179 TEZ TOUR turistai, 2 iš jų – kūdikiai, rašoma pranešime.

„Šiuo metu esame visiškai ramūs dėl savo poilsiautojų, nes potvynis nepasiekia tų kurortų, kuriuose ilsisi mūsų poilsiautojai. Čia kaip ir Lietuvoje – juk esant potvyniams Rusnėje, dar tikrai nereiškia, kad  apsemtas Vilnius ar Palanga. Žinoma, situacija nuolat stebima – jei ji pasikeistų, kelionių agentūros, kelionių vadovai poilsio šalyse ir poilsiautojai būtų tuojau pat informuoti“, - komentavo kompanijos Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė.

Poilsinės kelionės Pukete vyksta kaip įprasta – turistai ilsisi paplūdimiuose, vyksta į ekskursijas. Vienintelis dalykas, kuris vykdomas dėl atsargumo, – tai jūrinių ekskursijų sustabdymas. Tą padarė visi kelionių organizatoriai.


Šiame straipsnyje: tailandaspotvyniaituristai

NAUJAUSI KOMENTARAI

kurmis

kurmis portretas
o kodel neraso,kad kitoje tailando puseje zemes drebejimai krato be paliovos-akivaizdziai slepiama informacija. O kad dar plinta is Japonijos radiacija dabar pagal veja kinijos ir tailando kryptimi!!!

Turistas

Turistas portretas
Aha,,TEZ turas pasirodo vienintelis kuris veza i Tailanda:) Pries dvi savaites grizom is tenai.Paskutine savaite praleidom Koh Smui Lamai beache. Jau tada viena diena dangus buvo smarkiai prakiures ir miestelio gatves i upes panasios pasidare.Jura irgi banguota buvo.. Taigi teigti, kad ten nera lietuviu ar jie visi saugus nederetu.Mes keliavom individualiai, ir buvom dutike daug lietuviu kurie nesinaudoja lt turizmo ageturu paslaugomis ir planuoja keliones patys.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių