Politikai linkę leisti „pabėgti“ iš privačių pensijų fondų

Grįžti į straipsnį

vagyste

vagyste portretas
kaip tai gristi galima, bet pinigai liks privaciuose fonduose, juk tai vagyste...

RM

RM portretas
Ar ilgai dar mulkinsite liaudį, bus ilginamas pensijinis amžius o dar siūlo sugrįžti į Sodrą kur švaistomi pinigai, nebėr žodžių, parazitų gaujos nebežino kaip išmelžti pinigų, niekados negrįšiu, velniop tą Sodrą, tik už privačius fondus.

stasas

stasas portretas
Nesuprantama ,koki chibrida nori sukurti ir kure 20 metu Lietuvos "patrijotai" Ar tai suni kates galva,ar tai kate suns galva.Lietuvai nepriimtinas JAV pavyzdys.Privatus pensijos taupimo fondas ,turi buti laisvas, kas moka i tam skyrta fonda,kas i savo banko saskaita.Visoje europoje yra mokama valstybei mokesciai,tame tarpe ir pensijai gauti.Uztenka isradineti dvirati,jis seniai israstas.Uztenka ieskoti budu, kaip dar karta tauta apvogti,apgauti.

staras

staras portretas
viriausybės katašuniai vis murdo tautą į pražutį....

suv

suv portretas
Ačiū dievui kad leis sugrįžti, nes tie privatūs pensijų fondai yra afera, sukurta bankų lobistų. Prisiklausęs reklamos, įstojau į SEB penijų fondus. Dabar pasakykit: ar kas nors stebit kas darosi su tais pinigais? Aš stebiu. Pervesti iš Sodros Į SEB, mano pinigai neuždirba net menkiausio procento, jie dargi mažėja!!! Įsivaizduojat, kokie ten „aptarnavimo mokesčiai“!? Jei aš padėčiau indėlį, jis bet kuriuo atveju per metus man uždirbtų bent 4% palūkanų, o pensijų fonde mano indėlis jau 5 metai NEUŽDIRBO NIEKO!!! Tie pensijų fondai yra didžiausia afera, tad vos tik bus galimybė sugrįžti į Sodrą - padarykite tai nedelsdami, o pinigus kaupkite ir investuokite patys, be aferistų „fondų“ pagalbos.

Bolsevikas

Bolsevikas portretas
Jau viesa paslaptis kad Lietuva atvesta i pati bankroto viduriuka.Aciu visiems ministrams,ir partiju vadukams,ko nesugebejo rusas padaryt tai jus su kaupu virsijote Komunistine programa.

.....

..... portretas
Galima pasirinkti, kas nori tegul kaupia fonduose o kas tegul moka bankrutavusiai Sodrai.

taip

taip portretas
taip, Sodra ateityje nesurinks pajamų, todėl visi liks prie suskilusios geldos. taip, su Sodros išmokomis būsim vargetos kaip dabartiniai pensininkai. Taip, dėl dabartinių pensininkų būsimi pensininkai pasmerkiami skurdui. Gal laikas baigt populizmu užsiiminėt ir priimt reikiamus sprendimus, kad išėjus į pensiją nereiktų verkt

Roza

Roza portretas
Negaliu suprasti žodžių leisti-neleisti.Kokioje valstybėje žmonės gyvena:bananų respublikoje ar nepriklausomoje valstybėje,kas čia per tvarka,kad žmogus su savo pinigais negali daryti ką nori.Todėl puikiausiai suprantamas žmonių noras bėgti iš baigiančio skęsti Lietuvos laivo.

pasaulio pabaiga

pasaulio pabaiga portretas
jokios pagarbos savo liaudžiai jie nerodo išviso jau nulis sveiku ten protu nesuvokiama.

as

as portretas
labai teisingas penktas komentaras. jus cia svajojat apie tuos privacius pensiju fondus, bet ar domites kas ten vyksta?

Galerijos

Daugiau straipsnių