Po mikroautobuso sėdyne – kasos aparatas „dvynys“

Grįžti į straipsnį

www

www portretas
O paskui tie sukciai skundziasi kokia ta valstybe bloga. Sukciams vieta kalejime,kad nemaisytu saziningems verslininkams.

faktas

faktas portretas
Juodas verslas. Jeigu maršrutininkai dirbtų baltai - mokami visi mokesčiai, vykdoma tiksli darbo laiko apskaita, kuras perkamas iš kolonėlių, o ne vogtas iš laivų ar furų - tai bilieto kaina mikruškėj būtų 5 Lt.

visus juos sugaudyti

visus juos sugaudyti portretas
naikint juos kaip kolorado vabalus, o tai kiti turi uz juos nesti mokesciu junga

faktui

faktui portretas
tai tu nori pasakyt,kad UK ,Airijoje ,Suomijoje,Svedijoje,Norvegijoje it kituose -- visi vagia vezineja vogtu dizelinu ir visur imonese slepiami mokesciai,tai tave uz vien pagalvojima,i belange!

E.

E. portretas
Na, keleiviai neliko apgauti- jie už savo pinigus nuvažiavo, kur jiems reikia. Ko čia dabar keleivius veliate į savo "fiskalinius" reikalus?

to faktui

to faktui portretas
neknisk proto. Kalbama apie Klaipėdą. Nori ginti vagis - vadinasi pats toks esi. Kažkodėl aš mokesčius moku, pensininkus ir vaikus išlaikau, o tie gudručiai tik į savo kišenę kiša. Ne paslaptis, kad 8 maršruto samdomi vairuotojai kasdien maršruto savininkui po 180 Lt grynais atsega ir dar sau algą užsidirba. Pinigai ten vaikšto nerealūs. Tik visuomenei iš to naudos jokios. Keli sukčiai lobsta, o mūsų miestas ir valstybė praskolinta, nes va tokie su kasos aparatais po kėde mūsų mokesčius vagia.

Siaubas

Siaubas portretas
Kazin ar Lietuvoje yra imoniu , kuriose nera dvigubos buhalterijos . Vargu . Lietuvoje yra totaliai vagiama . Imoniu vadovai , kurie nevagia, skaitomi kvailiais , nemokanciais dirbti ir gyventi . Lietuvoje neprestizas buti saziningu . Prestizas buti vagimi ir aferistu .

to 5

to 5 portretas
Ar zinai, kad keleivis be cekio netenka draudimo. Jeigu ivyktu koks ivykis jis netenka draudimines apsaugos. O visos pervezimo kompanijos privalo drausti savo keleivius.

klaipedietis

klaipedietis portretas
Joooooooo ziuriu kausu dar lietuvoi daug, o jus ne cia galus ieskokit o pas savo sventa teva LANZBERGI ir jo sutve kuri prasik... viska lietuvoi, ir toliau vagia toki fakta nenorit pripazint nes bijot isiziot, tai geriau ir nerasinekit cia savo nusisnekejimu, per tokius "SNEKORIUS DYDVYRIUS" ir visa lietuva sedi iki ausu pamazgose.

cia1 ir 3

cia1 ir 3  portretas
ko jus tokie pikti , kas jums is to , o 4 am neligynk lietuva su airija ir svedija , o gal biski su smegenim supikai

--10

--10 portretas
kokia poniute esate ------taip apie kita -----------galvojate,pati susitepusi ir palaikai Vagis!

Galerijos

Daugiau straipsnių