Pirmasis „Lidl“ prekybos centras Lietuvoje iškils Alytuje

Alytuje pradėtas projektuoti naujas pastatas. Planuojama, kad Jazminų g. 32A įsikurs maisto prekių parduotuvė. Statinys bus projektuojamas iki 2012 metų kovo 2 d., o statybos numatomos 2012 – 2013 metais.

Kaip Alytausgidas.lt naujienų portalui patvirtino projekto vadovas, Vilniaus architektūros studijos atstovas Viktoras Gricius, jo projektuojamas pastatas, kaip numatoma, priklausys „Lidl“ prekybos centrui ir Lietuvoje bus „bandomasis“.

„Lidl“ Alytuje buvo planuojama statyti ir anksčiau, tam pasirinktas „Snaigės“ šaldytuvų gamyklai anksčiau priklausęs pastatas Pulko gatvėje. Vėliau „Lidl“ planai pasikeitė, o minėtą pastatą – „vaiduoklį“ nugriovus, čia įsikūrė „Rimi“ parduotuvė.

Naujasis „Lidl“, kurį planuojama pastatyti Jazminų g. 32A, taip pat pasirinko buvusį „vaiduoklį“ – kitoje Jazminų g. turgaus, šalia naujojo žiedo, esančius apleistus statinius, kur turėjo įsikurti Gedimino turgus ir pan.

„Lidl“ – gerai žinomas prekybos centrų ženklas, firmines parduotuves turintis beveik 20-yje Europos šalių. Iki šiol alytiškiams artimiausias „lidlas“ buvo Suvalkuose.

Šio ženklo ypatumas – parduotuvių švara. Pirmąsyk užėjęs į „Lidlą“, gali pasijusti lyg patekęs į ligoninės operacinę, kuri spindi švara, netgi sterilumu. Turbūt ne šiaip sau, pavyzdžiui, Lenkijoje, visiems tinklo darbuotojams skirta privati asmeninė sveikatos apsauga.

Savitas ir prekybos centro darbo laikas – nuo 8 iki 21 val. darbo dienomis ir nuo 9 iki 18 val. sekmadieniais. Koks bus Lietuvoje pirmas, Alytaus Jazminų g. pradžioje iškilsiantis „Lidl“ – įsitikinsime po metų, dviejų.


Šiame straipsnyje: Lidlprekybos centrasparduotuvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

valio

valio portretas
Labai gerai. Lidle viskas daug pigiau, zmonems bus galimybe rinktis, kur pigiau ir kokybiskai apsipirkti.

KIESA

KIESA portretas
pirksis tik alytiskiai ir aplinkiniai o kauno vilniaus gyventojai ir toliau sers maxima iki

Bufetas

Bufetas portretas
Geras prekybos tinklas su vokiškomis prekėmis. Kai važinėdavau į Suvalkus, tai Lidle apsipirkdavau, kad tik jiems maximiniai nepradėtų diktuoti savo sąlygų, taip aišku ir atsitiks...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių