Pinigai naujam verslui: močiutės palikimas arba loterija

Grįžti į straipsnį

rj

rj portretas
musu seimos viena pazistama turi nedideli bara jau daug metu ...tai zinot ji noretu visa tai mesti ir sako sutiktu net valytoja dirbti ,,o kodel??????? o todel kad priveista begale visokiu tikrintoju ,ir visiems turi duoti kysius kitaip kaip mat uzdaris ,o prsikabinti tai net ir prie stulpo gali kaip tame anekdote apie policininkus ,,,,,,, tai nera ir ko stebetis kad zmones is lietuvos bega

nesuprantantis

nesuprantantis portretas
Reikia pasimokyti is Boso. Is ubagu kiles tapo milijonierium tipo lobi atrades ar kaip jis ten pasakojosi. Gal galetu tiksliau jis papasakoti kur taip jis tokia pradzia atrado butu baisiai ydomu, nes kiek zinau lobi turi priduoti valstybei ir gauni dali to lobio dalies, kitaip konfiskuoti gali ir bauda paskirti. Labai idomi ta pasaka butu isgirsti. O gal vargses mociutes palikit ramybeje, nes ne vienas butus prarado ankstesniais laikais ir butu dabar verte nebera didele.

verslininkas

verslininkas portretas
dabar tokiu praneseju apie ora priviso begales labai man butu idomu is kur realiai gauti investicijoms o atsakymas labai paprastas eik i banka uzstatyk viska ka turi nuo vertes apie 60% o jei neturi uzstato tai uz 700 i menesi kupra lenk ponui arba i uzsieni.

Galerijos

Daugiau straipsnių