Pieštukai ir spausdintuvai keliauja į internetą

Biuro reikmenų prekybos įmonės skaičiuoja po truputį augančius pardavimus ir pastebi, kad vis didesnė jų dalis vyksta per elektronines parduotuves. Tiesa, užsakymai auga ne taip sparčiai, kad jų užtektų visiems rinkos dalyviams, tad šie konkuruoja smarkiau, penktadienį rašo dienraštis "Verslo žinios".

"Apie 60 proc. procentų visos apyvartos gauname per mūsų elektroninę sistemą. Tai fantastinis rodiklis rinkoje", - sako "Office guru" generalinis direktorius Aidas Kaubrys.
"Office day" vadovas Tomas Mačernis, taip pat pažymi, kad internetu atkeliauja nemaža dalis - apie 40 proc. visų užsakymų iš verslo įmonių - gegužę įmonė baigė 1,5 litų vertės investiciją į informacinių technologijų sistemas ir taip pat atnaujino internetinę parduotuvę.

T. Mačernis planuoja, kad iki metų pabaigos užsakymai internetu sudarys 60 proc. iš įmonių gaunamų užsakymų, o ateityje galbūt ir 80 proc.

"Biuro pasaulis" vadovas Artūras Tuminas skaičiuoja, kad bendrovė internetu parduoda apie 20 proc. visų užsakymų.

Biuro prekių pardavėjai šiemet skaičiuoja augančias pajamas, tačiau šios esą dar nėra įspūdingos, greičiau tik atsitiesimas po sunkmečio. "Biuro pasaulis" per pirmą pusmetį apyvartą paaugino 25 proc. iki 6,9 mln. litų.

"Office day, šiemet per pirmą pusmetį, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu pernai, pardavimo pajamas gausino 15 proc.

"Office guru", kurią praėjusiais metais įsigijo Estijos biuro ir raštinės reikmenų prekybos bendrovė "Charlot", šiemet taip pat parduoda per 20 proc. daugiau nei pernai.
+370 5 2396414


Šiame straipsnyje: biurasbiuro reikmenys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių