Persivesti akcijų portfelį į Ūkio banką siūloma naudingomis sąlygomis

Iki gruodžio 31 dienos siūloma galimybė persikelti savo akcijų portfelį į Ūkio banką itin palankiomis sąlygomis. Akcijos metu visiems, perkėlusiems akcijų portfelį į Ūkio banką, netaikomi mokesčiai už Latvijos, Estijos biržose kotiruojamų akcijų nemokestinį pervedimą į AB Ūkio bankas apskaitą, o taip pat grąžinami kitam tarpininkui už akcijų pervedimą sumokėti mokesčiai. Lietuvos emitentų akcijų pervedimas, kaip ir iki šiol, išlieka nemokamas. Jeigu akcijos metu į Ūkio banką perkeliamas akcijų portfelis siekia 20 000 litų ar daugiau, papildomai dovanojama „Verslo žinių“ prenumerata 2012-ų metų vasario mėnesiui.

„Siūlome pasinaudoti geromis sąlygomis ir pervesti savo portfelį į Ūkio banką. Tai padariusieji investuotojai naudosis patogia Ūkio banko vertybinių popierių platforma internete, kuri leidžia realiu laiku prekiauti akcijomis Lietuvos, Latvijos ir Estijos biržose, teikti ir anuliuoti pavedimus bet kuriuo paros metu, gauti reikiamos statistikos ir duomenų apie akcijų kursus, prekybą, skaityti akcijų rinkų apžvalgas ir daugelį kitų“, - sakė Ūkio banko Finansų maklerio departamento direktorė Rūta Kalašinskaitė-Kiškienė.

Prekiaujant vertybiniais popieriais internetu Ūkio banke taikomas vienas mažiausių rinkoje komisinių mokesčių – tik 0,12 proc. nuo sandorio vertės (minimalus mokestis - 1,5 EUR Lietuvoje, 2 LVL Latvijoje, 3 EUR Estijoje). Ūkio banko finansinių priemonių prekybos sistema investuotojai gali naudotis prisijungę prie banko internetinės bankininkystės sistemos Eta banko. Tam reikia sudaryti Paslaugų teikimo internetu ir Investicinių paslaugų teikimo sutartis.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių