Perkant techniką, lietuviams svarbiausia kaina

„LG Electronics“ atliktos apklausos duomenimis, svarbiausiais išmaniosios buitinės technikos privalumas yra galimybė sutaupyti.

Taip mano 72,4 proc. apklausoje dalyvavusių lietuvių. 13,7 proc. respondentų nurodė, kad jiems svarbiausia yra galimybė gyventi „žaliau“, o 12 proc. – mažesnis elektros sunaudojimas.

Tokie patys klausimai apie išmaniosios buitinės technikos privalumus buvo užduoti ir Latvijos bei Estijos gyventojams.

Kaip ir lietuviai, didžioji dalis apklausoje dalyvavusių latvių (54 proc.) kaip didžiausią išmaniosios buitinės technikos privalumą nurodė galimybę sutaupyti. Tuo tarpu dauguma (76,7 proc.) apklausoje dalyvavusių Estijos gyventojų nurodė mažesnes elektros sąnaudas kaip pagrindinį išmaniosios buitinės technikos privalumą.

Panašią gyventojų apklausą Jungtinėse Amerikos Valstijose atliko tyrimų bendrovė „Zpryme Research”. Didžioji dalis apklausoje dalyvavusių amerikiečių (81 proc.), taip pat kaip lietuviai ir latviai mano, jog galimybė sutaupyti yra svarbiausias išmaniųjų buitinių prietaisų privalumas. Efektyvesnį elektros suvartojimą, kaip svarbiausią privalumą, nurodė 78 proc. respondentų, o „žalesnį“ gyvenimo būdą nurodė 73 proc. respondentų.


Šiame straipsnyje: buitinė technika

NAUJAUSI KOMENTARAI

666

666 portretas
todel kad didzioji dalis debiloidu nieko nesuprantanciu apie technika o kita dalis debiloidu pradavejai kurie irgi nelabai ka supranta o dar iena dalis pardaveju kurie isskisineja sena slamsta

to 666

to 666 portretas
Pasigydik ubage

666 to 2.

666 to 2.  portretas
cia ligonio pasiulymas ? :))))
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių