Pažintis su 20 metų jaunesne moterimi žilagalviui kainavo brangiai

Žilagalviui Steponui pažintis su 20 metų už jį jaunesne Valentina kainavo labai brangiai – ir visomis prasmėmis. Vyras, kaip pats pasakoja, neteko ne tik santaupų, bet ir tikėjimo moterimis.

Tvarkingas, dailiame name Plungėje gyvenantis žemaitis, prieš kelerius metus susipažino su žavia to paties miestelio gyventoja, kuri sakė taip pat esanti vieniša. Vyras, kiek drovėdamasis amžiaus skirtumo, atvirai nesimeilino jam į akį kritusiai Valentinai, tačiau tai žolę nupjaudavo, tai sniegą nukasdavo.

Kuomet iš pirmo žvilgsnio taip pat pasiturimai gyvenanti moteris paprašė Stepono paskolinti 5000 litų, vyras daug nedvejodamas sutiko. Po kelių dienų paskolino dar tiek pat, o galiausiai sutiko laiduoti už Valentinos paskolą banke dar 5000 litų.

Dviejose įstaigose muzikos pedagoge dirbanti moteris pasakojo ketinanti pradėti kaimo turizmo verslą. Tačiau laikas bėgo ir galiausiai Steponas suprato, kad, kaip pats sako, liko „plika subinėle“. Negana to, paaiškėjo, kad Valentina dar ir draugą turi, tad visos Stepono finansuotos išvykos į Palangą buvo tik tuščias laiko ir pinigų švaistymas. O ką daro žmogus, į balą puolęs?



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as  portretas
jei tamstai žilė galvon o "....... ..........", tai gavo ko norėjo.

Barakuda

Barakuda portretas
Vyrukai,nepameskit galvų dėl šios plunguškės barakudos,ji ne vieną tave Steponai apgavo ,ji iš tokių ir gyvena,tiesio barakuda.

SIGITA

SIGITA portretas
Saunuole Valentina! Jeigu durnas ir norejo jaunos mergos, tai ir gavo...o ka uz dyka gal galima seniui sekso duoti? Taip ir reikia jam!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių