Pavasaris pasitinkamas naujais patiekalų kompleksais

Atsižvelgiant į restoranų klientų įpročius, tęsiamos netikėtų pasiūlymų tradicijos. Kovo 14 d. „Čili“ picerijose ir „Čili kaime“ startuos „Šefo“ pasiūlymai – geriausių virtuvės meistrų komandos specialiai paruošti nauji patiekalai, kurių tradiciniame valgiaraštyje nėra. Virėjai kiekvieną savaitę žada pasiūlyti naujus tiek tradicinius, tiek egzotinius kompleksinius valgius, tad visi naujų skonių išsiilgę svečiai galės tikėtis „kultūrinių virtuvės kelionių“.

Pavasarį keičiasi klientų mitybos įpročiai, todėl bus atnaujinta patiekalų pasiūla. „Šefo“ pasiūlymo patiekalai bus kuriami atsižvelgiant į naujas skonių madas, orų kaitą, kliento pageidavimus, šiltojo sezono pradžią, meistro improvizaciją.

„Mūsų kūrybinėje komandoje dirba puikūs virėjai, jie visuomet pilni naujų minčių, tačiau ne visada jas galime sutalpinti į pagrindinį mūsų valgiaraštį“, – apie „Šefo“ idėjos atsiradimą pasakojo „Čili“ tinklo virtuvės meistrė Liucija Makovska, daugybės tarptautinių kulinarijos konkursų nugalėtoja.

Lietuviai kelia kartelę maisto kokybei. Pastebėta, jog viešojo maitinimo vietose vis daugiau klausinėjama apie patiekalų paruošimą, naudotus produktus, jų tiekėjus. Pageidaujami kuo šviežesni, sveikai paruošti patiekalai, todėl „Čili“ skuba pristatyti „Šefo pasiūlymą“ – iš kruopščiai atrinktų produktų specialiai ruoštus patiekalų kompleksus.

Ar gabusis virtuvės šefas paisys kliento norų, ar pasitikės tik savo skoniu? L. Makovska patikino, jog svečių pageidavimai yra pagrindinė varomoji jėga, tad visi pasiūlymai yra labai laukiami, klientai galės išreikšti savo nuomonę apie virtuvės meistro „išmanymą”, pasirinkimą ir skonį. „Esu tikra, jog ir patys išrankiausi sveiko maisto gerbėjai pas mus bus gardžiai pamaitinti“, - užtikrino „Čili“ virtuvės meistrė.

Pastebėta, jog lietuviai pamėgo trintas sriubas, tad pirmąją pasiūlymo startavimo savaitę kovo viduryje ji bus viena iš sudedamųjų „Šefo“ pasiūlymo dalių. „Čili picos“ svečiai galės paragauti nepaprastai gardžios kvapnios morkų sriubos su krevetėmis ir kiaulienos išpjovos kepsnelių su vyno ir pankolių padažu. „Čili kaimo” svečiai vaišinsis kremine salierų sriuba, pagardinta pelėsiniu sūriu ir kiaulienos suktinukais su šaltai rūkyta šonine. Kiek atšilus orams, sriubą žadama keisti įvairiomis šviežiomis salotomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių