Parymojimai prie suskilusios geldos

Grįžti į straipsnį

lietuvis

lietuvis portretas
atsibodo jau klausyt ir ziuret i ta klimaksine boba

joo

joo portretas
tik žodį pasako už stambų verslą, tuoj retransliuojama per visus tinklus, kietai tur būt bobelė už tai gauna

chmmm

chmmm portretas
Prrrr.....r ir tiek žinių.

RM

RM portretas
Nevykėlių padermė kitaip ir nesugeba, atimti iš kito ko pats neturi.

Amžina

Amžina portretas
turtuolių gynėja, jei tik ką pakrutina iš karto reiškiasi. Vakar baisiai prieštaravo prieš antro automobilio apmokestinimą, matyt kelis turi. Gal pažiūrėtų geriau į turtingas šalis, kur vieną automobilį dalinasi keli, o pas mus reikia vienam po kelis. Jau išėjo iš to savo rinkos instituto, bet vis tiek patylėt negali. Suka amžinai protą tiems liberalams.

Žmogus

Žmogus portretas
Kokiems velniams reikalinga Laisvosios rinkos institucija. Ji dėl žmogaus nieko nepasiūlė ir nepasiūlys. Kokia valdžia ką bedarytų, šiai institucijai vis blogai. O Vainienės veidelis jau įgrises iki kaklo - niurzgia ir niurzgia. Verslui ir turtuoliams gali užpakalį laižyti 3 kartus dienoje.

Ina

Ina portretas
Tai gal ponia paaiskintu,kaip per 20 metu buvo imanoma sukaupti tuos milijonus saziningai,kai zinoma koks korupcijos lygis ir kokia seseline ekonomika pas mus.

Arnoldas

Arnoldas portretas
Mokesčius didinti arba "atrasti" reikia labai atsargiai, o tai gali gautis atvirkštinis efektas.

ruta

ruta portretas
Laukiu nesulaukiu, kada ta agresyvi libertarų politrukė išnyks iš eterio arba bent sumažins "apsukas". Keista. Valdo socdemai, o viešojoje erdvėje "dainelė" ta pati. Juk prie anos Vyriausybės jau vimdė nuo to, kad Vainienė nuolat sėdėjo nacionalinio transliuotojo tv laidose, pliurpė per Lietuvos radiją. Ir tai tik dėl to, kad liberalai buvo valdančioje koalicijoje? Juk ne visi Lietuvos piliečiai už juos balsavo, yra ir kitaip žvelgiančių į ekonomiką, mokesčius, socialinę politiką. Kodėl pirmiausiai tribūna suteikiama stambus verslo išlaikomai nevalstybinei lobistinei struktūrai - Laisvosios rinkos institutui? Juk be Vainienės yra ir P.Gylys, R.Lazutka, yra Vatikano ir Popiežiaus pozicija socialinės atskirties ir skurdo mažinimo klausimais. Tai pateikim įvairias pozicijas, o ne tik brukim Vainienės ir jos darbdavių "religiją". Jai gal Friedman'as dievybė, o kitiems jo teorijos - vilkiškos ir nežabotai gobšuoliškos.

Galerijos

Daugiau straipsnių