Klaidos žinutė

User error: Failed to connect to memcache server: 127.0.0.1:11211 in dmemcache_object() (line 415 of /home/www.diena.lt/public_html/sites/all/modules/memcache/dmemcache.inc).

„Parex„ stiprins pozicijas kartu su „American Express“

„Parex" banko grupė išnaudos visas rinkos galimybes pozicijos kreditinių kortelių rinkoje stiprinimui, plėtodama efektyvų bendradarbiavimą su tarptautine „American Express" kompanija.

Apie tai po susitikimų pranešė naujai paskirtasis „Parex" banko grupės valdybos pirmininkas Nilas Melngailis ir „American Express" viceprezidentas Aleksas Furberis.

„Mūsų partneriai patvirtino, kad yra pasirengę tolimesniems sėkmingo bendradarbiavimo veiksmams, todėl „Parex" parengė strategiją, kuri sudarys galimybes sėkmingiau konkuruoti produkto privalumų dėka ugdant klientų lojalumą šio prekės ženklo kreditinėms kortelėms", - pažymi N.Melngailis.

2005 metais „Parex" bankui Latvijoje, o 2006 metų pabaigoje „Parex" bankui Lietuvoje buvo suteiktos išskirtinės teisės išleisti ir aptarnauti „American Express" kreditines korteles. Šiuo metu bankai  Latvijos ir Lietuvos gyventojams siūlo tris šių kortelių rūšis -  „Amercian Express Platinum", „American Express Gold" ir „American Express Blue".


Šiame straipsnyje: Parexamerican express

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių