Panevėžio „Babilonas I“ parduotas už 84 mln. litų

Panevėžio prekybos centras “Babilonas I” parduotas privačiam Suomijos investuotojui – įmonių grupei „Pontos“, praneša konsultacijų kompanija “Newsec/Re&Solution”.

22 tūkst. kv. m ploto prekybos centras parduotas už 84 mln. litų.

100 proc. prekybos centro akcijų pardavė kompanija „Carpathian PLC“.

„Pastarasis sandoris rodo, kad Baltijos šalys sėkmingai atsispiria nuo dugno – yra galimybių gauti nekilnojamojo turto sandorių finansavimą, nekilnojamojo turto sandorių grąža yra gerokai patrauklesnė nei Skandinavijos šalyse, o esami piniginiai srautai bei nuomos sąlygos yra stabilūs, ir net su galima augimo tendencija – ko jau trūksta kitose Europos šalyse‘, - pranešime teigia „Newsec/Re&Solution” generalinis direktorius Ričardas Čepas.

Jis tikina, kad dabar yra tinkamas laikas NT investicijoms Baltijos šalyse, ypač turintiems šių šalių vietinės rinkos žinių.

“Pontos Group” yra šeimos valdoma Suomijos bendrovė, investuojanti į nekilnojamąjį turtą Suomijoje, Baltijos valstybėse bei Rusijoje.

“Carpathian PLC” buvo įkurta 2005 metais su tikslu investuoti į prekybinį nekilnojamąjį turtą Centrinėje ir Rytų Europoje: prekybos centrus bei mažmenininkų sandėlius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių