Padidėjusi minimali alga brangina paslaugas, turėtų brangti ir maistas

Grįžti į straipsnį

eikit jus na xer

eikit jus na xer portretas
visi verslininkai su darbuotojais sudare sutartis neva tie dirba 5-6val, o realiai aria po po 10valandu per para

Bet

Bet  portretas
Man atlyginimas tai nepakilo, o tik minimali alga. Kodėl man turi brangti maistas? Kai pakelsit algas ir biudžetininkams, tada ir branginkit savo tą maistą.

jau

jau portretas
Jau pabrango maistas, pvz.: pienas, žinoma, tas, kuris buvo pigiausias, nei daug, nei mažai 7 centais.

JANE

JANE portretas
prie ko cia algos padidejimas ir visuotinis brangimas .ir taip maistas viskas brangu.tai ir pensijas padidinkit iki tukstancio.jei viskas brangsta tai visiem lygiai.kiek gakžli viskas brangt.ir dar ant musu galvu nori renovacija uzkart

Tai

Tai portretas
Kodėl nedidina neapmokestinamų pajamų minimumą ( NPD ), juk jis mažiausias ES,o padidinus NPD, nebūtų jokių problemų, aišku, valdžiukei tektų ne taip išlaidauti. Kažin, ar yra Lietuvoje profsąjungos, kokia jų nuomonė apie darbo jėgos apmokestinimą?

to

to portretas
kai alga mazejo tai maistas neatpigo

RM

RM portretas
Visiems rinkėjams balsavusiems už populistus dėl minimumo patartina eiti pasimokinti ekonomikos. Visur buvo sakoma, kad prisižais liaudis, prisižaidė...

jo

jo portretas
O pensijas kada kels,,viskas brangsta o is ko gyventi

to jo

to jo portretas
Pensijų nėra iš ko kelti, prašykit emigrantų, iš algas vokeliuose gaunančių ar kontrabandininkų....

xxl

xxl portretas
nesuprantu tos nesamones- dalis gal ir pajus ta minimumo padidejima, o prieko cia didesne dauguma kurios tai nelies ir jie tures brangiau moketi uz paslaugas,maista?nei ismoku nei invalidumo pensiju tai neliecia,

aciu

aciu portretas
musu begalvei valdziai

laima

laima portretas
ir tas padidinimas tai jokios naudos zmogui neatnes o vien tik nuostolius nes viskas padides zymiai daugiau

nu nu

nu nu  portretas
pas mus Lietuvoj nera tokio dalyko ,kad prekiu kainos svyruotu pabrangtu atpigtu pas mus tik brangsta ir niekas neziuri kad kitas neturi ko valgyti ,nu as neislaikau verslo ir panda priezasti branginti

tata

tata portretas
tegyvuoja-debilizmas,valio

jo

jo portretas
ir toliau veržkitės diržus, kad tik verslininkų pelnai nenukentėtų, stenkitės, kentėkit, laukit kol baigsis krizė.Oi, atsiprašau, anot Kubiliaus, ji jau baigėsi.O kad minimumas būtų 1500, ir praktiškai nebeliktų vokelių, tai jau čia tik per verslininkų lavonus, to jie tai tikrai nedaleis, būkite ramūs.

to RM

to RM portretas
nu jo, liaudis prisižaidė, biški verslininkus užtrumpino, nors dėl jų tai čia juokingas mizeris, betgi jie dėl 1-no cento irgi klyktų lygiai taip pat.Kokia nesąmonė, kad viskas brangsta dėl padidėjusios MMA, argi kai ji nedidėjo tuos 4 konservatoriškus metus, viskas pigo?

RM tam 16

RM tam 16 portretas
Kai tamstai algą, pensiją ar kitokias pajamas mažina neklyki? Kai dabar atleidžiami iš darbo irgi normalu? O gal pabandykit verslą sukurti o paskui daryti išvadas, bijai ar nesugebi?

Nu ir

Nu ir portretas
ką?Turiu tą savo juokingai mažą verslą, betgi išgaliu 2 darbuotojus oho ho, išlaikyt.ir žinai, jie jau dirba pas mane 8-12 metų ir nė karto nėr paprašę didesnio atlyginimo, bet visada, kai pakelia MMA, tai turiu pakelt ir aš.Nu ir ką?Dar išgaliu, bet tik ant 2-jų, o va jeigu mokėčiau vokeliais, tai gal jau visus 4 turėčiau.

Aris

Aris portretas
Prie ko čia kaltas tik minimalios algos padidinimas,prisiminkim kiek kartų viskas brango nors ir minimumas nedidėdavo ir kaip reik išgyventi tiem kurie gauna tik minimumą be juodų.Visi daugiausiai rūpinasi verslininkais,kaip jie išsilaikys,o kaip išsilaikyti paprastam žmogeliui

viliuke

viliuke portretas
Tai ka,scenarijus vel kartojasi? Idomu,kas uzsako straipsnius zurnalistams,kad del pakeltos minimalios algos brangsta paslaugos,stai tau ir laisva spauda - parsidaveliu legionas,daugiau nieko. Kai viskas ir taip brangsta,juokinga rasyti,kad del min.algos pakelimo. As eilini karta nusiviliu ziniasklaida ir seniai nebetikiu tuo,ka jie raso.

ramas

ramas portretas
tai kada mes geriau gyvensim jei kainas daugiau pakels negu gaunam.

h20

h20 portretas
pasaka be galo... pakele atlyginimus, bet ir pabrangino prekes ir paslaugas...

Kad

Kad portretas
ir taip jau tas maistas labai brangus, visus pinigus tenka isleis tik maistui ir butui, nei drabuziu nusipirkt, nei daiktu, nei remontui, nei vaistams - niekam nelieka, tai koks cia gyvenimas, vien egzistavimas.

ttt

ttt portretas
tai padarykit seimūnai taip....niekam nemokėkit algų,atimkit pensijas ir visiems paskirkit pašalpas....gal jums nebereiks galvot kaip tą žmogų toliau apgaudinėt ))))

Galerijos

Daugiau straipsnių