„Omnitel" pereina prie elektroninių sąskaitų

Mobiliųjų telekomunikacijų bendrovė „Omnitel" per keletą mėnesių planuoja visiškai atsisakyti popierinių sąskaitų ir pakeisti jas elektroninėmis. Bendrovė klientams pasiūlys šiuolaikiškus ir ekologiškus elektroninius sąskaitų gavimo būdus.

„Kaip parodė patirtis, popierinės sąskaitos ne visuomet pasiekia adresatą arba pasiekia jį pavėluotai. Be to, gaminant ir siunčiant popierines sąskaitas sunaudojama daug popieriaus ir energijos išteklių", - sprendimą pereiti prie elektroninių sąskaitų aiškino bendrovės viceprezidentas komercijai Remigijus Štaras.

Privatiems klientams „Omnitel" pasiūlys visiškai naują sąskaitos gavimo būdą - sąskaitą į mobilųjį telefoną. Klientas kiekvieną mėnesį gaus SMS žinutę su aktyvia nuoroda į sąskaitą už jam suteiktas bendrovės paslaugas. Paspaudęs nuorodą, klientas prisijungs prie „Omnitel" savitarnos mobiliajame internete ir peržiūrės savo sąskaitos informaciją. Sąskaitą mobiliajame telefone bus galima peržiūrėti nemokamai. Dalis „Omnitel" privačių klientų sąskaitas į mobiliuosius telefonus gaus jau nuo lapkričio 17 dienos.

Gauti sąskaitas privatūs ir verslo klientai galės ir kitais jiems patogiais būdais: elektroniniu paštu, į internetinės bankininkystės sistemą arba bet kuriuo metu peržiūrėti sąskaitą „Omnitel" savitarnos svetainėje.

Klientams, kurie ir toliau pageidaus gauti popierines sąskaitas paprastu paštu, „Omnitel" suteiks  ir tokią galimybę. Norintieji gauti popierines sąskaitas paprastu paštu, galės šią paslaugą užsisakyti skambindami nemokamu numeriu 1566 arba šiuo numeriu siųsdami SMS žinutę su raide „P". Popierinės sąskaitos jiems bus siunčiamos už 3 Lt (PVM įskaičiuotas) mėnesinį mokestį, kuris padengs popieriaus, spausdinimo ir siuntimo išlaidas.

Apie sąskaitų siuntimo pasikeitimus klientai bus informuoti iš anksto laiškais, kuriuos jie gaus kartu su paskutinį kartą paprastu paštu siunčiamomis popierinėmis sąskaitomis. Perėjimo prie elektroninių sąskaitų procesą bendrovė planuoja baigti 2009 metų pradžioje.


Šiame straipsnyje: Omnitelelektroninės sąskaitos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių