„Omnitel“ pakeitė prekės ženklą

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ ketvirtadienį perėmė naują jos savininkės bendrovės „TeliaSonera“ prekės ženklą.

"Suteiksime realią naudą savo vartotojams, nes esame tarptautinė telekomunikacijų grupė, teikianti pažangiausias paslaugas, technologijas ir daugelį šalių apimančius pasiūlymus, ir kurianti sprendimus kiekvienos šalies vartotojams, atsižvelgiant į jų poreikius ir vietos sąlygas, - sakė „TeliaSonera“ prezidentas Larsas Nybergas. – Nuo šiandien tarptinklines mobiliojo interneto kainas Šiaurės ir Baltijos šalyse mažiname 90 proc., ir tuo parodome, ką turime omenyje pabrėždami privalumą būti „TeliaSonera“ šeimos nariu. Šis kainų mažinimas tapo įmanomas išnaudojant mūsų buvimą Šiaurės ir Baltijos šalių rinkose".

"Susivieniję su „TeliaSonera“ šeima, naudodamiesi visos grupės sukaupta tarptautine patirtimi, teiksime savo klientams pasaulinio lygio paslaugas ir aptarnavimą, - sakė „Omnitel“ prezidentas Antanas Zabulis.

Pirmaujančia Europos ir Eurazijos operatore „TeliaSonera“ tapo per mažiau nei dešimtmetį. Per kelerius pastaruosius metus „TeliaSonera“ pristatė pirmąjį pasaulyje 4G tinklą, sukūrė pirmaujantį Europos IP infrastruktūros  padalinį ir aukščiausiai pasaulyje esantį mobiliojo interneto tinklą Himalajuose. Grupė išsiplėtusi nuo Šiaurės ir Baltijos šalių iki Eurazijos padalinio ir toliau iki Nepalo, ir turi 150 mln. klientų.

Naujasis identitetas, pabrėžiantis unikalų tarptautinio masto ir vietos profesionalumo derinį, toliau stiprina „TeliaSonera“ pozicijas tarptautinėje telekomunikacijų scenoje. Naujasis ženklas išsiskiria šilta purpurine spalva, yra dinamiškas ir vienijantis, simbolizuojantis lengvai pasiekiamą prisijungimą prie atskirų šalių ir viso pasaulio ryšių – tiek atskirose „TeliaSonera“ rinkose, tiek globalinėje erdvėje.

Naujasis prekės ženklo identitetas nuo gegužės 12 dienos apima: „Netcom“ ir „NextGenTel“ (Norvegijoje), „Telia“ (Danijoje), „Telia“ (Švedijoje), „Sonera“ (Suomijoje), EMT ir „Elion“ (Estijoje), „Omnitel“ (Lietuvoje), „TeliaSonera”, “TeliaSonera Finans” ir „TeliaSonera“ tarptautinį infrastruktūros padalinį. Šis ženklas jau naudojamas „Kcell“ (Kazachstane), „Geocell“ (Gruzijoje), „Ncell“ (Nepale), „Tcell“ (Tadžikistane), „Azercell“ (Azerbaidžane), „Moldcell“ (Moldovoje), o nuo birželio bus pradėtas naudoti „Ucell“ (Uzbekistane).


Šiame straipsnyje: Omnitel

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Krepsio kamuolys,nieko originalaus.

fito

fito portretas
Keicia imoniu pavadinimus, nes nori paslepti nesumoketu mokesciu valstybiai.Kam keisti zenkla ,jeigu imones savininkas nesikeicia ???

Nereik

Nereik portretas
Kam kojas kratančiam omniteliui naujas ženklas. Greitai neliks klientų, galės likviduotis su senu.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių