„Omnitel“ klientas: teismas liepė mokėti už nesuteiktas paslaugas

Grįžti į straipsnį

Trojus

Trojus portretas
Manau, kad reikia ignoruoti Omnitel ir pereiti į kitus tinklus.

mindaugas

mindaugas portretas
Senų senovėje atsisakiau omnitelo paslaugų,tai aferistai,situacija identiška,atėjo nereali sąskaita, išsiėmiau išklotinę,o ten skambučiai į Rusiją,kai pasakiau,kad su ta šalim nieko bendra neturiu,buvo atsakyta,duok į teismą,mes jį laimėsime,tai miręs operatorius,pinigų norisi,klijentai bėga prirašymų.

Linas

Linas portretas
Omnis - sukčių bendrovė, nuolat "melžianti" savo klientus prirašinėdama sąskaitose nesuteiktas paslaugas. Tokių skundų internete šimtai, jei ne tūkstančiai. Išėjau iš Omnio pas kitą operatorių prieš daugiau nei 3 metus po jų įžymiojo plano "asmeninis" įvedimo. Dėl šio sprendimo nepasigailėjau nė vienos sekundės, todėl visiems nukentėjusiens tik galiu patart kuo greičiau bėgt iš šios kontoros. Deja, panašu, jog teisme jūs nieko neįrodysit, tuo į Omnį panašios kontoros ir naudojasi.

as

as portretas
omnitel tai didziausia sukciu bendrove saskaitas tai raso is oro buvau as ju abonentu ten teisybes nerasi

omni

omni portretas
bekit visi is situ aferistu kol dar neapgavo

Telefonas

Telefonas portretas
Vieno ponulio koks atlyginimas buvo ,jis priklauso tai paciai grupei kuri teike tokias pacias paslaugas

Gedas

Gedas portretas
Tas pats vyksta ir siandien, ir ne tik omnitel. Pvz. tele-2 israso saskaita su joje prirasytais ivairiais skambuciais, nors as zinau, kad telefonas net nebuvo ijungtas, paprasius konkrecios ataskaitos, as gaunu ja su skambinimais i numerius, kuriu as net nepazistu, bet nieko nepadarysi, tas popiergalis, kuriame prirasyta nesamoniu, teisme pripazystamas, kaip negincyjamas dokumentas, juokas tik ima is musu verslininku, bei teismu....

mantas

mantas portretas
Tiesiog omnitelis daugiau moka advokatams ir visiems kitiems, kam reikia. Del to jie ir laimi teismus. As irgi omnitelio atsisakiau , nes saskaitos is fantastikos srities buvo.

iš tos aferistų kontoros

iš tos aferistų kontoros portretas
prieš dešimt metų įšėjau,nes iš kart pamačiau kas per fruktai,dabar kai paskambina su pasiūlymais siunčiu nah...

patys kalti

patys kalti portretas
Omnitel yra tas rysio operatorius, pas kuri niekada negrisiu. Taip pat bankas SEB, pas kuri niekada neisiu. Sios bendroves iesko turtingu bendroviu arba asmenu ir i mases nesiorientuoja.

mano

mano portretas
visi draugai bega is omnitel - del tos pacios priezasties kaip ir sis klientas. Saziningiausiai siai dienai kompanija yra bite

naujos senos aferos

naujos senos aferos portretas
geras. pas mane imones omni conecte per menesi is ORO uzaugo 350lt. dabar omniteliu visikai nepasitikiu tada

Būkite budrūs

Būkite budrūs portretas
Man taip pat maždaug prieš du mretus pradėjo atsirasti Omnitel pateiktoje sąskaitoje pinigų suma už interneto paslaugas. Aš interneto paslaugų visai neužsisakiau, todėl pagalvojau, kad šitie pinigai yra už elektroninį parašą. Kadangi elektroniniu parašu turėjau naudotis kiekvieną mėnesį skirtingą atvejų skaičių, tai , galvojau, kad būtent tos sumos todėl ir yra nepastovios. Tos sumos nebuvo tokios įspūdingos, kaip minėtu atveju. Jos siekdavo kelias dešimtines. Bet vieną kartą pabandžiau išsiaiškinti : kodėl tos sumos vis didėja. Tada ir išaiškėjo, kad aš atseit naudojuosi internetu. O , kad jo neužsisakinėjau- motyvavo tuo, kad būna kai telefonai patys jungiasi prie interneto. Viskas baigėsi tuo, kad išsireikalavau, kad mano abonentui būtų išvis neįmanoma prisijungti. Tuo mano bėdos ir baigėsi. Apie jokį pinigų grąžinimą nebuvo net kalbos. Manau, tai yra dar vienas Omnitel būdas apgauti klijentus. Pasirodo, reikia būti budriem ir nesileisti mulkinamiem.

G

G portretas
Pabegau is tos kompanijos ir as.TELE2 geriau.

taip

taip portretas
Prieš 5 metus dėl Omnitel melagingų sąskaitų (atseit naudojausi internetu, nors visi prisijungimo taškai buvo specialiai ištrinti ir telefonas niekaip negalėjo prisijungti pats) nutraukiau sutartį ir perėjau į Tele 2. Kažkodėl sąskaitose nebeatsiranda paslaugų, kurių nepasinaudojau įrašų :) Taigi šiuo metu begalė pasirinkimo kurį operatorių pasirinkti...

skulptorius

skulptorius portretas
Amžina problema su Omnitel- kas mėnesį po 3 Lt už internetą, kuriuo nesu nė karto panaudojęs. Užkniso negyvai.

Elementarau

Elementarau portretas
Ryšių Reguliavimo Tarnyba jau senai užsiisma "advokatavimu", o ne paslaugos tiekėjų priežiūra. Geriausias kelias - palikti RRT vien techninės priežiūros f-cijas ir apskritai neklibinti jų dėl kitų dalykų. Na o jus žmonės mieli, nustokite rašytis po ilgalaikėmis sutartimis nes pvz. mes kol tokias turėjome (ir Omnitel, ir Bite) visuomet budavo problemu. Dabar neterminuota TELE2 ir 3 metai kaip ramu, nes bet kada galime apsisukti ir savo numeriukus issivesti .

Man irgi

Man irgi portretas
teko susidurti su Omniteliu panašioje istorijoje. Padėjo Ryšių reguliavimo tarnyba, įrodžiusi, kad Omnitel pretenzijos akivaizdus mulkinimas. Susidariau įspūdį, kad Ominitelis - arogantiška, nekultūringai valdoma įmonė, kuriai klientas ir net jos pačios reputacija visai nerūpi.

zmones

zmones portretas
bekit kas tik galit is ten,patikekit tai aferistu lizdas,kuo greiciau tuo geriau,patikekite tai tik laiko klausimas,neskit kudasiu is tos saraskinu ir aferistu kontoros.

Patirtis

Patirtis portretas
Su nesąžingomis bendrovėmis (kurios vadovaujasi turgaus taktika - apgauk ir pasipelnyk) geriau sutarčių nepasirašinėti. Aš asmeniškai buvau jų klientas 1 mėn. (priviliojo gražiomis kalbomis) - kol atsiuntė 3-4 kartus didesnę negu bitės ar tele2. Po to jų pasiūlymus nuleidžiu unitazu. Mano aplinkoje tokių jų buvusių klientų daug (ypač daug išėjo po nesuskaičiuojamų nebutų žinučių siuntinėjimų, kuriam nors iš adresų knygelės numeriui neliečiamas telefonas! išsiunčia 30-40 tuščių žinučių (bandant sudaryti įspūdį, kad telefonas kišenėje pasispaudė).

ŽG

ŽG portretas
mus nuskausmino prieš dešimt metų ir vieną kartą grąžino pinigus,bet,kada gavome sąskaitas po 200 ir daugiau litų už korteles - abonentus,gulinčius seife ir nenaudojamus,išėjome su 38 numeriais.manau likome visi ,,patenkinti"...ir aprašomas operatorius.

Buvęs klientas

Buvęs klientas portretas
Apgavo Omnitel ir mus. Vieną mėnesį priskaičiavo per didelę sąskaitą. Kai jiems tai nurodėme, pasakė, kad nemokėtume, nes jų klaida. O kai po metų nutraukėme sutartį, tą vadinamą "skolą" prisiminė ir išieškojo. Pasirodo, apgaudinėja ir kitus, manau su jais verta pasirašinėti kokią nors sutartį tik tuomet kai rinkoje neliks kitų operatorių.

teledurnelis

teledurnelis portretas
Visi operatoriai mėgsta pašposyt.TEO labai knieti 118 nr.prikaišioti.

kl

kl portretas
Reikia rankiniu būdu atjungti paslaugą prisijungimas prie interneto.Buvom omnitel ,bet atsisakėm,kai bandė įtikinti,kad būnant Kaune įvyko prisijungimas prie interneto per operatorių Rygoje.

Labai

Labai portretas
gerai kad is viso toki operatoriu uzdarytu prokuratura uz tokias machinacijas zmoniu. tuos vadovus reiktu sudegint gyvus.

jo

jo portretas
nuo sitos imones mano visi draugai pabego, yiesiog nebeiskente nuolatiniu nesamoniu

taip

taip portretas
„TeliaSonera“ Lietuvoje valdo telekomunikacijų bendroves „Omnitel“ ir „Teo“.

taip

taip portretas
pasidomėjus šia „Teliasonera“ daug įdomybių galima rasti...

321

321 portretas
to 12 pas mane taip pat buvo is oro po 200 po 150 lt uz Omni conekta reikedavo moketi I menesi kas uzsisako omniteli galvoja kad gerai bet po 2 kokiu 3 menesiu pasigaili grazioso kalbos kaip pasirasai sutarti o poto mokek ne tiek kiek sutarti o dvigubai arba trigubai

Nu nežinau

Nu nežinau portretas
Mūsų šeima nuo pat omnitelio atsiradimo tik omnitelio paslaugomis naudojasi, bet kol kas lyg ir gerai viskas. Už TEO tikrai geriau, va tie tai ir sąskaitas "iš lubų" siuntinėjo, ir atsisakyt jų paslaugų tik per didelį vargą pavyko.

klientas

klientas portretas
panaši istorijair man buvo su užstatu roamingui kokiais 2005 metais. nuo to laiko omnitelio paslaugos dingo iš mano šeimos ir artimųjų.

XX

XX portretas
Lietuvoje teismas yra "teismas" - valdžios ir "verslo" pusėje.

Aha

Aha portretas
jau prieš 5 metus atsisakiau jų paslaugų. Tris kartus žiauriai apgavo. Nuo to laiko naudojuosi Tele2 ir Bitės paslaugomis. Kol kas jokių nesusipratimų. Na, o omnitel ko gero ir liks sukčiais.

Troika udolaja

Troika udolaja portretas
„TeliaSonera“, „Omnitel“ ir „Teo“.

NAIVUOLIAMS

NAIVUOLIAMS portretas
Neatsistebiu naivuoliais, kurie, dar, jų salonuose sudarinėja sutartis. Esu buvęs jų klientas ir keliskart buvau susekęs nesąžiningai apskaitant pokalbius. Sutarčiai pasibaigus, iškart, pasakiau ATE! Sprendžiant iš žmonių pasisakymų, galima daryt išvadą, kad "Omintelis" dar nebankrutuoja tik anstolių ir teismų dėka.

jj

jj portretas
Na ir kas kas sąskaitose nebūtų dalykų prirašinėja, bet vistiek būti Omnitel abonentu yra prestižas! :)

va va

va va portretas
kad omnitel zulikai,tai jau seniai visi tai zino.

vagys

vagys portretas
man pries desimt metu dingus pasui ,per viena diena buvo sudaryti gal kokiu 10 sutarciu,ir paimti tel.nors omnitel buvo informuoti,pristatyta pazyma,ir plius ir kvailiui aisku ,kad neimanoma sudaryt sutarti ir paimt tel. desimties minuciu skirtumu kaune ir vilniui.vistiek likau skolingas,perdave gelvorai.nieko nemokesiu ir nesiruosiu,o tie pusmenciai buvo pasiusti vienu adresu,ir baigesi skambuciai ir laiskai.tai kad isitrina galva aferistai,turto ant saves neturiu,o moket uz tai ko nebuvo nesiruosiu.

to jj

to jj portretas
koks prestizas ?:))) moketi brangiau uz ta pati rysi kaip kiti opertoriai teikia? moketi uz ta pacia kokybe? bet dvigubai? na tai as tau galiu kokiu nors sporbaciu inkariukas parduoti po stuke litu, bus prestizas :))))

Galerijos

Daugiau straipsnių