„Olialia Luxury Properties“ pardavinės prabangius NT objektus

Lietuvoje veiklą pradeda tik išskirtinius nekilnojamojo turto (NT) objektus pardavinėsianti agentūra „Olialia Luxury Properties. 

Agentūros duomenų bazėje bus daugiau nei 20 NT objektų, kurių kainos prasidės nuo 1 mln. iki 6 mln.

Anot agentūros vadovės Sonatos Urbelienės, tai bus pirmoji specializuota NT agentūra, siūlysianti tik išskirtinius, didelės prabangos nekilnojamojo turto objektus visoje šalyje bei plačiai veiklą plėtosianti užsienio šalių rinkose.

„Dėsime visas pastangas deramai atstovaudami tik išskirtinių objektų savininkų interesams ir tokius objektus norintiems įsigyti. Iki šiol ši rinkos dalis yra neišnaudota, o akivaizdų profesionalių paslaugų trūkumą tik patvirtina tai, kad šalyje tos pačios agentūros ar agentai pardavinėja viską nuo A iki Z“, - sako S. Urbelienė.

„Visuomet tikėjau, kad aukščiausio lygio nekilnojamojo turto projektai negali būti pardavinėjami tuo pačiu būdu, kaip ir dviejų ar vieno kambario buto. Tai kardinaliai skirtingi produktai, turintys labai aiškiai apibrėžtą auditoriją su tvirtomis pažiūromis į informaciją ar pateikimą“, - sako „Olialia Luxury Properties“ vadovė.

Jos teigimu, „Olialia Luxury Properties“ veiklą plėtos Italijoje, Rusijoje, Anglijoje ir kitose šalyse. Šiose šalyse bus pristatomi išskirtiniai Lietuvos nekilnojamojo turto objektai.

„Dėl veiklos specifikos užsienio rinkose pardavinėti Lietuvoje esančius prabangius apartamentus ar kitą nekilnojamąjį turtą buvo pasirinktas bendrovės pavadinimas. Šiose rinkose nieko nėra labiau žinomo iš Lietuvos nei pasirinkto prekinio ženklo“, - sako S. Urbelienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių