Obligacijos susietos su naftos kaina

SEB bankas platins obligacijas, susietas su naftos kaina.

Pasirinkę su naftos kaina susietas obligacijas, rizikos nebijantys investuotojai turės galimybę uždirbti ir naftai brangstant, ir pingant. Atsargesniems investuotojams SEB bankas pasiūlys investuoti į obligacijas, susietas su aktyviai valdomo indekso verte. Naujos obligacijų emisijos bus platinamos rugsėjo 1-29 dienomis.

„Naftos kaina pastaraisiais mėnesiais smarkiai svyravo. Naujos obligacijos, susietos su naftos kaina, investuotojams suteiks galimybę uždirbti iš šių svyravimų", - sakė SEB banko ekspertai. Pasirinkus su naftos kaina susietas obligacijas, galima uždirbti naftai pingant,  brangstant, jei naftos kaina svyruos neviršydama nustatytų ribų.

Vienų metų ir dviejų mėnesių trukmės obligacijų bus galima įsigyti po 100 litų. Jų investavimo koeficientas yra 100 procentų. Investuotojai uždirbs iš naftos kainos pokyčio, jei tik naftos kaina svyruos tarp nustatytų kainos ribų. Tikėtina viršutinė naftos kainos riba yra 129 proc., tikėtina apatinė naftos kainos riba - 71 proc. pradinės naftos kainos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių