Nuo naujųjų metų pradžios – viena VMI sąskaita

Mokesčių mokėtojų patogumui mokesčiai, rinkliavos ir įmokos bus mokamos į vieną biudžeto pajamų surenkamąją sąskaitą

Valstybinė mokesčių inspekcija prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos (toliau - VMI) informuoja, kad nuo 2009 metų sausio 1 dienos vietoj buvusių 60-ties sąskaitų atidaroma viena biudžeto pajamų surenkamoji sąskaita.

Į šią sąskaitą bus surenkami visi VMI administruojami mokesčiai, rinkliavos ir įmokos. Mokesčių mokėtojai atlikdami mokėjimus, susijusius su įsipareigojimais biudžetams ir fondams, turės nurodyti šią sąskaitą.

"Stengdamiesi mokesčių mokėtojams supaprastinti mokesčių mokėjimo procedūras bei siekdami, kad mokesčių administravimas būtų kuo efektyvesnis, VMI nuo ateinančių metų įdiegs šią naujovę. Ateityje planuojama atidaryti mokesčių surenkamąją sąskaitą keliuose Lietuvos bankuose" - teigia VMI prie FM viršininko pavaduotojas Dainius Daugirda.

Kaip ir dabar, mokesčių mokėtojai, mokantys įmokas į VMI prie FM biudžeto pajamų surenkamąją sąskaitą, mokėjimo dokumentuose privalės nurodyti įmokų kodus. Tačiau dalis keturženklių įmokų kodų bus keičiami į penkiaženklius, kad atitinkamų įmokų mokėjimo atveju būtų išskirta konkreti savivaldybė.


Šiame straipsnyje: VMIIM188659752

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kazkokia

Kazkokia  portretas
nesamone! Nesuprantu kaip neblokuojamas toks komentaras ! Cia ,man atrodo ,eilinis zmoniu mulkinimas !

Robis

Robis portretas
Lukai,nusipirk turgui triusi ir kuo nuosekliau jam visa ta strategija isaiskink.

VMI - Lukui

VMI - Lukui portretas
Jei jau pats esi kvailelis ir uzkliuvai uz vinies , neieskok internete kvailesniu uz save , nebent triusio , kaip jau tau ir buvo sakyta .Tai vykdyk kuo greiciau -kas tau buvo pasakyta !.Ka nesupratai kvaily -dar bandai skaityti - nesistenk , per kvailas ...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių