Norintiesiems išmokti tvarkyti finansus – nemokami seminarai

Vertybinių popierių komisija (VPK) tęsia nemokamus seminarus apie asmeninių finansų tvarkymą ir investavimą. Seminarai yra skirti žmonėms, norintiems išmokti efektyviai valdyti savo finansus, bet neturintiems žinių ir patirties, kaip tai daryti.

„Kai finansų rinkose tvyro sumaištis, investavimas iš pirmo žvilgsnio atrodo nepatrauklus, tačiau krizės prasideda ir baigiasi. Būtent dabar yra pats geriausias laikas įgyti žinių apie investavimą, su juo susijusią riziką, nes gautos žinios tikrai pravers ateityje, padės efektyviau ir racionaliau tvarkyti savo asmeninius finansus. Tai yra aktualu kiekvienam žmogui", - tvirtina VPK pirmininkė Vilija Nausėdaitė.

Seminarus ves didelę patirtį turintys finansų analitikai ir investicijų valdymo ekspertai. Be jau tradicinėmis tapusių temų, tokių kaip pagrindinės investavimo priemonės, asmeninių finansų tvarkymo ypatybės skirtingais gyvenimo etapais, bus kalbama ir apie dabartinės pasaulio finansų krizės priežastis bei makroekonomikos poveikį investicijoms. Be to, seminaro dalyviai sužinos, kodėl psichologija dažnai pakiša koją investuotojams, priverčia juos elgtis neracionaliai ir kaip to išvengti.

Nemokami seminarai „Sumaištis pasaulio finansų rinkose ir Tavo asmeniniai finansai - kaip elgtis?" šiais metais vyks Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Šiauliuose. Registruotis į seminarus kviečiami visi norintieji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių