Neringoje šviežios žuvies rasti vis sunkiau

Grįžti į straipsnį

aitvaras

aitvaras portretas
140-170 litu uz ungurio rukyto kilograma, matyt durniu iesko. Lenkijoje pilnos parduotuves po 80 zlotu-60 -62 litai, o bazese dar pigiau, o cia asilai perka is aferistu tokiom kainom. Matosi ,kad Lietuvoje durniu netruksta. Ka daryti ,ivanuskos ruso mentaliteta igijome per simtmecius draugystes su rusais...

Liutauras

Liutauras portretas
Kasdien is eiles per visas tas parduotuveles rukytos zuvies, pravaziuoja saldyta zuvi isveziojantis automobilis. Stai tokia ir ta "sviezia" zuvis :)

KL

KL portretas
Ir vel rusai kalti.....ar jus ne psihas Aitvarai?...Lenkai irgi su rusais draugavo ir kas? Tik lenkai neturi ''plugo'' mentaliteto.

pritariu Liutaurui

pritariu Liutaurui portretas
na ir musu seima buvome pajuryje,labai patiko rukyta zuvis,tiko sumustiniam rytais,deja,viena ryta nusuoliavau i rukytos zuvies kioska:) anksti ryte,tik atsidare,na galvoju bus laaaaaaabai sviezia zuvyte:) ir ka jus sau manot? svieziai rukyta zuvis,buvo suledejus,tada labai nusivyliau,ir pirkom zuvyte rukyta maksimoje po to:) tas pats,tik kaina zemesne,taip kad zmones neapsigaukit su ta "svieziai rukyta" zuvele:)

sausuolis

sausuolis portretas
Tos rukytos zuvys tokios sviezios kad jau nuo to persaldymo ir velniai zino kiek buvo laikoma metu saldytuvuose nebelike zuvyje riebumo .Tad as tik viena karta pries 15 metu pirkau ir man daugiau nebekyla noras tokios zuvies ragauti.Tad sekmes prekybininkams.

žuvies mėgėjas

žuvies mėgėjas portretas
Rūkytos šviežios žuvies problema išsisprestu,jei kiekvienai mariu ir priekrantės žvejybos įmonei butu leidžiama turėti savo rūkyklėles,bet tam atsirasti trukdo griežti europiniai veterinariniai reikalavimai,kuriu uoliai laikosi mūsų biurokratai.

joo

joo portretas
....skaitomės...jūrų valstybe...ar ne juokas...

visa tiesa

visa tiesa portretas
Nera jokios rukytos zuvies , yra mirkyta chemijoje. Ir ta zuvis anaiptol ne lietuviska, visi unguriai ir karsiai kinietiski. Tie patys "vargsa" zvejai parduoda vietine zuvi i Vokietija , nes ten pinigus geresnius moka. Mariose nebera zuvies ne del suraus vandens , ar i Rusija "pabegusiu" zuvu , o del besaikio zuvu zvejojimo (jei taip galima tai pavadinti). Paziurekit kiek mariose tinklu , jau praplaukt nebeimanoma.

Galerijos

Daugiau straipsnių